Παπούλιας: Τα χρόνια που έρχονται είναι δύσκολα

Παπούλιας: Τα χρόνια που έρχονται είναι δύσκολα
Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο Κάρολος Παπούλιας στο 308ο τμήμα του Δήμου Ιωαννίνων, έχοντας για τελευταία φορά την ιδιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Λίγο μετά αφού ψήφισε δήλωσε:«Πρόκειται για μια κρίσιμη αναμέτρηση. Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός με την μακρά του εμπερία θα επιλέξει τους καλύτερους»

Προέβλεψε δε ότι έρχονται δύσκολα χρόνια και γι' αυτό απαιτείται ομοθυμία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Οπως υπογράμμισε, πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία για να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε κατάσταση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ψήφισε στο 293ο εκλογικό κέντρο στο Νησί των Ιωαννίνων. Ήταν ευδιάθετος όταν έφτασε και συνομίλησε με πολλούς κατοίκους του Νησιού, ενώ αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση συμπολίτη του να του παραχωρήσει τη θέση του στην ουρά για να ψηφίσει.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Παπούλια:

«Είναι μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Ελπίζω ο ελληνικός λαός, ένας λαός που έχει μακρά πείρα, θα επιλέξει τους καλύτερους, για να τους στείλει στο Κοινοβούλιο. Αλλά επειδή προβλέπω τα χρόνια που έρχονται θα είναι χρόνια με προβλήματα, θα έλεγα ότι πρέπει να υπάρχει μια ομόθυμη αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε κατάσταση. Πιστεύω, και πάλι το επαναλαμβάνω, ότι αυτός ο λαός, ο ελληνικός λαός, και σοφία έχει και γνώση έχει και αποφασιστικότητα έχει».

Αξιολόγηση