Σαμαράς: Αυτές είναι οι κρισιμότερες εκλογές της χώρας

Σαμαράς: Αυτές είναι οι κρισιμότερες εκλογές της χώρας
Στην κρισιμότητα των εκλογών της Κυριακής αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την περιοδεία του στην Ανατολική Αττική, σημειώνοντας πως «θα κρίνουν προς ποια κατεύθυνση θα πάει το καράβι της πατρίδας».

«Δεν είναι θέμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σε ποιον κόσμο θα επιλέξετε να ζήσουν τα παιδιά μας», είπε από το Μαρκόπουλο, όπου συναντήθηκε με δημάρχους της ευρύτερης περιοχής.

«Εδώ έχουμε διαφορετικότητα νοοτροπιών και έχουμε δύο διαφορετικούς κόσμους» πρόσθεσε, φέροντας ως παράδειγμα την παραχώρηση των 14 αεροδρομίων της χώρας σε ιδιώτες και την κριτική που έχει δεχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν από το Μαρκόπουλο ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το δημαρχείο Κορωπίου, όπου άκουσε από τον δήμαρχο και από τους δημοτικούς συμβούλους τα προβλήματα της περιοχής.

Η περιοδεία του κ. Σαμαρά ολοκληρώθηκε με επίσκεψη σε μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, όπου δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει ανάπτυξη με μειωμένους φόρους. «Και το λέω αυτό», συνέχισε, «απέναντι σε εκείνους, οι οποίοι από ιδεοληψία θέλουν οι φόροι συνέχεια να ανεβαίνουν».

«Ζήσαμε από κοντά την εικόνα της ελληνικής εξωστρέφειας, της επιχειρηματικής προόδου. Ξεκινάς από κάτι μικρό, έχεις όνειρο και το κάνεις μεγάλο, όπως εδώ ο πρότυπος σταθμός τυροκομείου. Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα οποία "φωτογραφίζουν" και δείχνουν τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας όταν έχει και μεράκι, και πίστη, και εξωστρέφεια, και πιστεύει στην ανάπτυξη», συμπλήρωσε.

Αξιολόγηση