Deal done Μπόμπολα- Σαββίδη για "Πήγασο";-Τι γίνεται με τo Mega

Deal done Μπόμπολα- Σαββίδη για "Πήγασο";-Τι γίνεται με τo Mega
Φωτιά έχουν πάρει και πάλι οι φήμες στην αγορά, που θέλουν τους Ιβάν Σαββίδη και την οικογένεια Μπόμπολα να δίνουν τα χέρια.

Πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότιo λογιστικός έλεγχος των «μαγαζιών» του Φώτη Μπόμπολα, από την εταιρεία ορκωτών λογιστών της Deloitte έχει ολοκληρωθεί και οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη άναψαν το «πράσινο φως» έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ να μπει δυναμικά στο παιχνίδι των media.

Οι δύο άνδρες φαίνεται να έχουν καταλήξεισε ένα εταιρικό σχήμαστο οποίο το μεγαλύτερο μετοχικό μερίδιο θα έχει η πλευρά Σαββίδη αλλά η πλευρά Μπόμπολα θα διατηρήσει τον έλεγχο του μάνατζμεντ της «Πήγασος».

Η συμφωνία, πρακτικά συμπεριλαμβάνει «συνεταιρισμό» στην Εκτυπωτική Μονάδα «ΙΡΙΔΑ», στο Πρακτορείο Διανομής Τύπου «Ευρώπη»και στα Μέσα Ενημέρωσης που εκδίδει η «Πήγασος».

Το μεγάλο ερώτημαείναι τι ακριβώς θα γίνει με το Mega,αφού ακούγεται πως ο Σαββίδης ενδιαφέρεταιγια εξαγορά επιπλέον ποσοστού στην «Τηλέτυπος»κάτι που αναθερμαίνει και τα σενάρια επανεκκίνησης του «Μεγάλου Καναλιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ