Σπίρτζης: «Η σημερινή ημέρα είναι επετειακή και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την Ελλάδα»

Σπίρτζης: «Η σημερινή ημέρα είναι επετειακή και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την Ελλάδα»
«Η σημερινή ημέρα είναι επετειακή και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την Ελλάδα», δήλωσε σήμερα στην Πάτρα, ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως πρόσθεσε, «μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια που είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, επιτέλους ολοκληρώνονται βασικές υποδομές της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας, όπως είναι οι οδικές αρτηρίες που πρέπει να έχει και παράλληλα δείχνουν να ολοκληρώνονται τα επόμενα χρόνια και άλλες βασικές υποδομές, όπως είναι η νέα σιδηροδρομική γραμμή, το λιμάνι κα». Ακόμη, ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε, ότι «θα μπορούσαμε σε άλλες εποχές να καταφέρουμε πολλά περισσότερα, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις δεσμεύσεις της χώρας, που την οδήγησαν άλλοι, εδώ που την οδήγησαν» και πρόσθεσε: «Τώρα καλούμαστε να ανακτήσει η χώρα, να έχει ο ελληνικός λαός, αυτό που πρέπει να έχει».

Στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης στην Πάτρα, ο Χρήστος Σπίρτζης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, Νίκο Κοντοέ, όπου ενημερώθηκε για την λειτουργία του λιμανιού και τα έργα που προγραμματίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ