Καμμένος: Δεν μπορούμε να αφήσουμε τις προκλήσεις αναπάντητες

Καμμένος: Δεν μπορούμε να αφήσουμε τις προκλήσεις αναπάντητες
«Όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Σε συνέντευξη του στον Realfm ο κ.Καμμένος τόνισε ότι γίνεται αναδιοργάνωση των στρατιωτικών μονάδων, αλλά είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση. «Οι προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι λεκτικές», σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόσθεσε: «Οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα». «Το βράδυ, λοιπόν, μπορούνε οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν.

Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε», πρόσθεσε ο κ.Καμμένος. «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα όπως και τον Ερντογάν ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας. Οταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ