Τσίπρας: Σημαντικό βήμα προς την ανάκαμψη της οικονομίας το αεροδρόμιο της Πάρου

Τσίπρας: Σημαντικό βήμα προς την ανάκαμψη της οικονομίας το αεροδρόμιο της Πάρου
Το έργο αυτό έχει μόνο έναν ιδιοκτήτη, τον λαό της Πάρου, δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση και καμία εξουσία, παρά μόνο στον λαό της Πάρου, τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάζοντας τον νέο κρατικό αερολιμένα του νησιού.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι έργα υποδομής όπως αυτό πρέπει να προχωρήσουν και να δημιουργήσουν έναν ασφαλή χώρο για την ανάκαμψη της οικονομίας και υποστήριξε ότι ένα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση είναι και το αεροδρόμιο της Πάρου.

Όπως σημείωσε, είναι ένα έργο που θα δώσει πνοή σε ένα νησί, το οποίο αποτελεί ισχυρό τοπόσημο για όλες τις διαφημιστικές εκστρατείες για την ανάδειξη της Ελλάδας και την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, υπογράμμισε ότι τα έργα υποδομών δεν ανήκουν σε καμία κυβέρνηση, σε κανέναν υπουργό, σε κανέναν περιφερειάρχη ή δήμαρχο, αλλά στους πολίτες.

Επίσης, επεσήμανε ότι ενώ υπήρχε η πρόνοια του αεροδιαδρόμου, δεν υπήρχαν πρόνοιες για την ολοκλήρωση των υποδομών και των δικτύων, με συνέπεια τις τελευταίες 100 ημέρες να πραγματοποιηθεί ένας αγώνας δρόμου, προκειμένου να γίνει το νέο αεροδρόμιο γεγονός και να σταματήσει η πολιτεία να σπαταλά χρήματα σε άγονες γραμμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ