Λεβέντης: Ο Τσίπρας μου πρότεινε 5 υπουργεία και τα απέρριψα

Λεβέντης: Ο Τσίπρας μου πρότεινε 5 υπουργεία και τα απέρριψα
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο Αλέξης Τσίπρας του πρότεινε 5 υπουργεία και εκείνος το απέρριψε, σημειώνοντας ότι «θα μπορούσα τώρα να είμαι στη θέση του Καμμένου με πέντε υπουργεία».

Μιλώντας στην εκπομπή Ενικός ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με το αν έχει φιλοδοξία να καταλάβει υπουργική θέση είπε ότι θα μπορούσε να είναι στην κυβέρνηση, αφού ο πρωθυπουργός του πρότεινε πέντε υπουργεία για να συνεργαστούν.

«Η πρόταση έγινε απευθείας από τον ίδιο και όχι δια μέσου του Αλέκου Φλαμπουράρη και έγινε στην περίοδο που με θεωρούσαν δεδομένο ότι θα μπω στην κυβέρνηση. Επέμεινα να βάλει και τη Ν.Δ. μέσα για να μπω και δεν ήθελε». Ο κ. Λεβέντης είπε ακόμη ότι «όταν από τον ΣΥΡΙΖΑ κατάλαβαν ότι εννοούσα τα περί οικουμενικής άρχισαν να με βρίζουν, όπως ο κ. Παππάς που με έλεγε αναξιόπιστο.

Αμέσως μετά στράφηκαν στη Φώφη και άρχισαν να την... ευλογούν. Οταν μπήκε και αυτή στο στόχαστρο κατάλαβε και η Φώφη οτι αν πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της θα το πάει στο μηδέν.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ