Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση "γέρασε" πριν την ώρα της

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση "γέρασε" πριν την ώρα της
"Η κυβέρνηση - και είναι θλιβερό - γέρασε πάρα πολύ γρήγορα. Ποιος φανταζόταν ότι μετά από δύο εκλογικές νίκες και ένα δημοψήφισμα θα ήταν τόσο 'κουρασμένοι' ο κ. Τσίπρας, οι υπουργοί του και οι ιδέες τους. Δεν έχουν αφήγημα. Τους βλέπεις προσπαθούν να κάνουν ένα παζάρι με τον έναν και τον άλλον. Είναι σαφές ότι αυτή η κυβέρνηση γέρασε πολύ πριν την ώρα της", είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ.

Ερωτηθείς σχετικά με τα σενάρια πρόωρων εκλογών ανέφερε ότι "κάποιοι φλερτάρουν με το κόλπο της απόδρασης".

"Δηλαδή τώρα που είναι δύσκολα τα πράγματα και που δεν έχει διαμορφωθεί απόλυτα το εκλογικό σκηνικό κάποιοι σκέφτονται 'γιατί να μην τζογάρουμε μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση'. Ο κ. Καμμένος προηγήθηκε του φίλου του κ. Τσίπρα, να 'ρίξει' την ιδέα για να μετρήσει αντιδράσεις στην αγορά. Δε νομίζω ότι έχουν απορρίψει το σενάριο των πρόωρων εκλογών αλλά ελπίζω να μην είναι το επικρατέστερο", είπε.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασιών δήλωσε ότι "το Ποτάμι δε θα μετέχει με κανένα τρόπο στην ενίσχυση άλλων κομμάτων". "Δεν μας ενδιαφέρει να βρούμε στέγη για μένα και τους 11 βουλευτές μας σε κάποιο άλλο κόμμα, είτε δεξιά, είτε αριστερά. Δεν δειλιάζουμε στο να συνεργαστούμε αλλά δε θα συνεργαστούμε για να σώσουμε τις καρέκλες μας", πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ