Μητσοτάκης: Η Κυβέρνηση σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο

Μητσοτάκης: Η Κυβέρνηση σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για τις «Βοσκήσιμες Γαίες», στο οποίο περιλαμβάνονται 21 τροπολογίες άσχετες με το αντικείμενο του σχεδίου νόμου, έκανε, σήμερα, Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, δήλωσε «Η κακή νομοθέτηση έχει και αυτή τα όριά της σε ένα κοινοβουλευτικό σύστημα. Η Κυβέρνηση σήμερα ξεπέρασε ακόμα και αυτά.

Κατετέθηκαν 21 τροπολογίες στο νομοσχέδιο για τις «Βοσκήσιμες Γαίες» εκ των οποίων ελάχιστες έχουν σχέση με το αντικείμενο του νομοσχεδίου.

Επιπλέον με εκπρόθεσμες υπουργικές τροπολογίες η Κυβέρνηση:

1. Τροποποιεί το σύστημα επιλογής και τοποθέτησης Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου ο κ. Φίλης να αναδείξει σε θέσεις ευθύνης κομματικούς "ημετέρους"

2. Επανακαθορίζει τον τρόπο διοίκησης των ΟΑΣΑ, ΣΤΑΣΥ, Ο.Σ.Υ. προκειμένου ο κ. Σπίρτζης να αναβιώσει προσφάτως καταργηθείσες θέσεις διοίκησης ώστε να διορίσει "ημετέρους" σε αυτές

3. Παρατείνει όλες ανεξαιρέτως τις συμβάσεις καθαρισμού δημοσίων κτηρίων μέχρι 31.12.2016, αφού βέβαια ο κ. Βερναρδάκης προώθησε τις επαναπροσληφθείσες καθαρίστριες σε άλλες υπηρεσίες.

Καταλύεται η Διοίκηση από κομματικούς στρατούς. Καταλύεται ο κοινοβουλευτισμός από εκπρόθεσμες υπουργικές τροπολογίες. Κατά τα άλλα ζητείται συναίνεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ