Γεροβασίλη: Υποχρέωσή μας να αναζητήσουμε κοινά σημεία με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις

Γεροβασίλη: Υποχρέωσή μας να αναζητήσουμε κοινά σημεία με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις
"Δεδομένου ότι η ασφαλιστική μεταρρύθμιση έχει κατ' εξοχήν χαρακτήρα μακράς πνοής, η κυβέρνηση θεωρεί υποχρέωσή της να αναζητήσει κοινά σημεία με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, ενόψει και της επικείμενης διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς".


Αυτό σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωσή για τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, που έχει αντικείμενο την ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό και τον διάλογο για την κοινωνική ασφάλιση.

Ειδικότερα, στη δήλωσή της η κα. Γεροβασίλη αναφέρει:

"Η σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών αμέσως μετά την επιστροφή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Ρώμη, που ζήτησε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας από τον Π. Παυλόπουλο, έχει αντικείμενο την ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό (μετά και τις σχετικές επαφές του πρωθυπουργού στο εξωτερικό), καθώς και τον διάλογο για την κοινωνική ασφάλιση.

Δεδομένου ότι η ασφαλιστική μεταρρύθμιση έχει κατ' εξοχήν χαρακτήρα μακράς πνοής, η κυβέρνηση θεωρεί υποχρέωσή της να αναζητήσει κοινά σημεία με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, ενόψει και της επικείμενης διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ