Γεωργιάδης: Είμαι ο μοναδικός που μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα

Γεωργιάδης: Είμαι ο μοναδικός που μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα
Τις θέσεις του για την επόμενη ημέρα στη Νέα Δημοκρατία εάν εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος ανέπτυξε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Όπως εξήγησε επιθυμεί μια Νέα Δημοκρατία ανοιχτή στους νέους και απευθυνόμενος στο κομματικό ακροατήριο είπε:

"Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στα μέλη των τοπικών τους οργανώσεων, ότι αν είμαι εγώ ο αρχηγός τους, φαινόμενα του να κερδίζουμε και να κλείνουμε τα κινητά και να τους ξεχνάμε δεν πρόκειται να υπάρξουν. Η νίκη θα είναι συλλογική".

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι είναι ο μοναδικός που δεν κατάγεται από πολιτικό τζάκι και δεν είχε συγγενείς έστω και μακρινούς στο κόμμα τονίζοντας που έχει ζήσει και ζει τη ζωή του μέσου Έλληνα.

Αναφερόμενος στους συνυποψηφίους του είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι καθ' όλα άξιος και ότι περιμένει να ακούσει τις θέσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα, ωστόσο υποστήριξε ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα.

Ζήτησε όσο το δυνατόν περισσότερα debates και υπογράμμισε ότι αυτά θα πρέπει να είναι θεματικά, ενώ αρνήθηκε να τοποθετηθεί για το ποια θα πρέπει να είναι η ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε σφάλμα την άνευ πολιτικών όρων υπερψήφιση από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του τρίτου μνημονίου λέγοντας ότι αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές προτού φανούν τα αποτελέσματα της πολιτικής του. Αποφεύγοντας πάντως να επιτεθεί κατά του Ευ. Μεϊμαράκη ο κ. Γεωργιάδης είπε:

"Αυτό που περιέγραψα προηγουμένως δεν ήταν σφάλμα του Μεϊμαράκη γιατί αυτό ελήφθη με απόφαση με μεγάλη πλειοψηφία στην κοινοβουλευτική μας ομάδα. Δεν μπορώ να χρεώσω στον Μεϊμαράκη ένα φρικτό λάθος που δεν ήταν του Μεϊμαράκη αλλά ήταν της πλειοψηφίας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ