Σαπέν: Οι προτάσεις της Ελλάδας πρέπει να είναι ρεαλιστικές

Σαπέν: Οι προτάσεις της Ελλάδας πρέπει να είναι ρεαλιστικές
Η ενίσχυση της ένωσης και της συνεργασίας είναι η απάντηση στην δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, υποστήριξε από την Βαρσοβία ο Μισέλ Σαπέν.

Ο Γάλλος υπουργός Μισέλ Σαπέν δήλωσε από την Βαρσοβία την Δευτέρα ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να βγουν συμπεράσματα για τις προτάσεις που θα καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση.

"Περιμένουμε να δούμε τι θα πουν οι Έλληνες. Οι πραγματικές προτάσεις είναι αυτές που μετράνε" ανέφερε ο κ. Σαπέν σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Πολωνό και τον Γερμανό ομόλογο του.

"Πιστεύω ότι η ελληνική κυβέρνηση, πιο ισχυρή μετά την ψήφο που εκφράστηκε την Κυριακή, είναι σε θέση να κάνει προτάσεις που είναι ρεαλιστικές, προτάσεις που θα μας επιτρέψουν να πάμε μπροστά" τόνισε.

"Θα είναι δύσκολο να βρούμε μια απάντηση σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση. Βρίσκεται στην ενίσχυση της ένωσης, της συνεργασίας και της ευρωζώνης" πρόσθεσε σύμφωνα με το Reuters ο κ. Σαπέν. "Το γεγονός ότι βλέπουμε προβλήματα δεν σημαίνει ότι θα υποκύψουμε σε αυτά. Η καλύτερη απάντηση σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση είναι να κάνουμε περισσότερη δουλειά σε πράγματα στα οποία έχουμε ήδη δουλέψει, ώστε να μπορέσουμε να πάμε μπροστά" υποστήριξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ