Ο Βενιζέλος "έφαγε" τον Ανδρουλάκη για τα φουλάρια και τις γραβάτες

Ο Βενιζέλος "έφαγε" τον Ανδρουλάκη για τα φουλάρια και τις γραβάτες
Τον άνθρωπο που υπέγραψε την απόφαση για την διενέργεια διαγωνισμού προμήθειας γραβατών και φουλαριών ύψους 147.600 ευρώ «έφαγε» πριν από λίγο ο υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Πρόκειται για τον επικεφαλής του γραφείου της Ελληνικής προεδρίας, Αριστείδη Ανδρουλάκη. Ωστόσο στο σχετικό έγγραφο δεν αναφέρεται αν ο λόγος της «απαλλαγής» του κ. Ανδρουλάκη είναι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός.

Όπως αναφέρει το έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών:
«Απαλλάσσεται, από 09.12.2013, ο Αριστείδης Ανδρουλάκης του Ιωάννη, Σύμβουλος Πρεσβείας Α΄, από τα καθήκοντα του Επικεφαλής του Γραφείου Ελληνικής Προεδρίας και Επικεφαλής του ανωτέρω Γραφείου ορίζεται, από 10.12.2013 , ο Δημήτριος Καραμήτσος – Τζιράς του Ιωάννη, Πληρεξούσιος Υπουργός Α».

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την απόφαση «απαλλαγής» του κ. Ανδρουλάκη


Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με έγγραφο με Αριθμό Πρωτοκόλλου 370/1699/ΑΣ49 το οποίο δημοσίευσε πρόσφατα το fpress.gr εγκρίθηκε με εντολή του Ευάγγελου Βενιζέλου «διενέργεια Πρόχειρου Μειοδοτικού ∆ιαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη για την προμήθεια γραβατών και φουλαριών με σκοπό την κάλυψη εθιμοτυπικών αναγκών της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης μέχρι του ποσού των εκατόν σαράντα επτά χιλιάδων εξακοσίων Ευρώ (€147.600,00) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και λοιπών νομίμων κρατήσεων. Η δαπάνη θα βαρύνει το τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου Εξωτερικών».

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση για τα φουλάρια που δημοσίευσε το fpress.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ