Με ποια ξένα funds συναντήθηκε ο Τσακαλώτος

Αναζητά επενδυτές

Με ποια ξένα funds συναντήθηκε ο Τσακαλώτος

 

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αναζητεί επενδυτές η κυβέρνηση αντλώντας στήριξη από την τεχνική συμφωνία για την τρίτη αξιολόγηση και παρέχοντας δεσμεύσεις για την εφαρμογή των συμφωνηθέντων.

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα της ελληνικής αποστολής στη Νέα Υόρκη, όπου στο περιθώριο του 19ου Ετήσιου «Invest in Greece Forum» που διοργανώνει η Capital Link, κορυφαίοι Έλληνες υπουργοί, πραγματοποιούν πολλές συναντήσεις με ξένους επενδυτές.

Μια σειρά από διεθνείς επενδυτές είχε την ευκαιρία να συναντήσει ο υπουργός Οικονομικών στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο συνέδριο της Capital Link.

Πρόκειται για επενδυτικά με επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται: Bluecrest - Cyrus Capital - Fir Tree - Knighthead Capital - Stonehill Capital - Waterwheel Capital - Graham Capital – Greylock - Hayman Capital – Oppenheimer – Serengeti - American Century – Caxton – Goldentree - Marathon Asset Management – Prudential - Smithcove Capital -Goldentree.

Παρόντες από την Ελλάδα είναι οι επιχειρήσεις Aegean Airlines, Alpha Bank, Eurobank, Motor Oil, Μυτιληναίος, Εθνική Τράπεζα, ΟΤΕ, Τράπεζα Πειραιώς και Τιτάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ