Τσακαλώτος:« Είμαστε σύμφωνοι για τους στόχους αλλά διαφωνούμε για τα μέσα»

Τσακαλώτος:« Είμαστε σύμφωνοι για τους στόχους αλλά διαφωνούμε για τα μέσα»
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτεικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας σε συνέδριο της "Ναυτεμπορικής" για την επιχειρηματικότητα ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει δουλέψει σκληρά για το καλό σενάριο, να βρεθεί λύση, και πρόσθεσε ότι όσοι λένε ότι καθυστερήσαμε και ότι δεν είχαμε ολοκληρωμένες προτάσεις μπορεί να έχουν μία βάση αλήθειας.

Είναι λογικό ένα κόμμα που γίνεται πρώτη φορά κυβέρνηση να έχει έλλειψη τεχνοκρατικής βοήθειας και τεχνογνωσίας. Τόνισε όμως ότι τα βασικά προβλήματα ήταν πολιτικά και σημείωσε ότι η κυβέρνηση τάσσεται υπέρ ενός έντιμου συμβιβασμού μεταξύ του παλιού και του καινούργιου, γιατί μία κυβέρνηση με νωπή λαική εντολή δικαιούται να βλέπει με διαφορετικό τρόπο την συνέχεια.

"Εμείς έχουμε τηρήσει το γράμμα και το πνεύμα της συμφωνίας, είμαστε σύμφωνοι για τους στόχους αλλά διαφωνούμε για τα μέσα, όμως μπορώ να σας πως ότι είμαστε πιο κοντά σήμερα σε έναν έντιμο συμβιβασμό από όσο θα μπορούσα να σας πω πριν από 20 ή 30 ημέρες" είπε ακόμη ο υπουργός.

Η κυβέρνηση έχει δουλέψει σκληρά για το καλό σενάριο, να βρεθεί λύση ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτεικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας σε συνέδριο της "Ναυτεμπορικής" για την επιχειρηματικότητα και πρόσθεσε ότι όσοι λένε ότι καθυστερήσαμε και ότι δεν είχαμε ολοκληρωμένες προτάσεις μπορεί να έχουν μία βάση αλήθειας. Είναι λογικό ένα κόμμα που γίνεται πρώτη φορά κυβέρνηση να έχει έλλειψη τεχνοκρατικής βοήθειας και τεχνογνωσίας. Τόνισε όμως ότι τα βασικά προβλήματα ήταν πολιτικά και σημείωσε ότι η κυβέρνηση τάσσεται υπέρ ενός έντιμου συμβιβασμού μεταξύ του παλιού και του καινούργιου, γιατί μία κυβέρνηση με νωπή λαική εντολή δικαιούται να βλέπει με διαφορετικό τρόπο την συνέχεια. "Εμείς έχουμε τηρήσει το γράμμα και το πνεύμα της συμφωνίας, είμαστε σύμφωνοι για τους στόχους αλλά διαφωνούμε για τα μέσα, όμως μπορώ να σας πως ότι είμαστε πιο κοντά σήμερα σε έναν έντιμο συμβιβασμό από όσο θα μπορούσα να σας πω πριν από 20 ή 30 ημέρες" είπε ακόμη ο υπουργός.

www.dikaiologitika.gr

Αξιολόγηση