Διαβεβαίωση Φλαμπουράρη: Καμία αύξηση στον ΦΠΑ

Διαβεβαίωση Φλαμπουράρη: Καμία αύξηση στον ΦΠΑ
Στη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξει καμία αύξηση στο ΦΠΑ προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης με δηλώσεις του στο Mega.

Παράλληλλα σε σχετική ερώτηση για το τι θα ισχύσει στα νησιά, ο κ. Φλαμπουράρηςτόνισε ότι δεν είναι ενδιαφέρον το τι θα γίνει σε δύο-τρία νησιά.

Ο κ. Φλαμπουράρης αναφέρθηκε και στη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, τονίζοντας ότι ο Τσίπρας δεν έθεσε κανένα θέμα χρηματοδότησης ή δανείου στον Ρώσο πρόεδρο. Επιβεβαίωσε πάντως ότι υπήρξε μια καταρχήν συμφωνία για προκαταβολή κερδών από τη δημιουργία του νέου αγωγού φυσικού αερίου στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ο ίδιος μίλησε και για το θέμα των αεροδρομίων και του Ελληνικού τονίζοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να βελτιώσει τους όρους των συμφωνιών και θα εξετάσει πώς μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα υπάρξει συμφωνία στις 24 Απριλίου, υπογραμμίζοντας πάντως ότι «δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε στις πιέσεις τους και θα πετύχουμε συμφωνία».

Αξιολόγηση