Βολές Ντάισελμπλουμ: Κέρδισαν τις εκλογές με υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιήσουν

Βολές Ντάισελμπλουμ: Κέρδισαν τις εκλογές με υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιήσουν
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Ντάισελμπλουμ, κατηγορώντας την ότι κέρδισε τις εκλογές με πολλές υποσχέσεις τις οποίες δεν έχει χρήματα να υλοποιήσει.

Σύμφωνα με το Bloomberg ο Ντάισελμπλουμ χαρακτήρισε απολύτως ψευδή τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελλάδα να χρειάζεται ένα τρίτο πακέτο στήριξης σημειώνοντας πως δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο.

«Όταν το υφιστάμενο πρόγραμμα ολοκληρωθεί με μια αγαστή συνεργασία Ελλάδας-ευρωζώνης και εφόσον η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη βοήθεια, είμαστε έτοιμοι να το εξετάσουμε. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι συγκεκριμένο και σίγουρα δεν γνωρίζω κάτι σχετικό με ποσά», ανέφερε.

Ο Ντάισελμπλουμ εξέφρασε με έμμεσο τρόπο την δυσαρέσκεια του για τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, ξεκαθαρίζοντας αφενός ότι δεν έχουν γίνει πολλά μέχρι στιγμής και αφετέρου ότι οι ουσιαστικές διαπραγματεύσεις δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει.

«Υπάρχει πολλή ρητορική στο εσωτερικό της Ελλάδας. Κέρδισαν τις εκλογές με πολλές υποσχέσεις τις οποίες δεν έχουν χρήματα να υλοποιήσουν», ανέφερε.

Αξιολόγηση