Eλεύθερο πρόγραμμα για το ηλεκτρονικό επιχειρείν

Eλεύθερο πρόγραμμα για το ηλεκτρονικό επιχειρείν
Στις 10 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του InnovAthens θα διεξαχθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services” που διοργανώνεται από τη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, το Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), τη Samsung Electronics Hellas και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους Πανεπιστημίων, Τεχνικών και Πολυτεχνικών Σχολών, που θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ηλεκτρονικό επιχειρείν. Προσφέρεται δωρεάν και στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων στη σχεδίαση νέων υπηρεσιών και επιχειρηματικής δραστηριότητας, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που προσφέρονται στο χώρο του mobile. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες, διεξάγεται σε τέσσερις εβδομάδες και οι σπουδαστές, που θα το τελειώσουν με επιτυχία, θα λάβουν πιστοποιητικό σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η αίτηση υπάρχει στο διαδικτυακό τόπο του προγράμματος στο Κ.Ε.Κ. του Ο.Π.Α.: www.kek.aueb.gr. Η υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 27 Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ