Μυστική συνάντηση Βαρουφάκη - Τόμσεν

Μυστική συνάντηση Βαρουφάκη - Τόμσεν
Μυστική συνάντηση με τον διευθυντή του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν είχε την Κυριακή στο Παρίσι, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με μήνυμα αρθρογράφου των Financial Times στο Twitter.

Σύμφωνα με τον Πίτερ Σπίγκελ, δύο αξιόπιστες πηγές του αποκάλυψαν το συγκεκριμένο κρίσιμο ραντεβού, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Μου μεταφέρθηκε από δύο αξιόπιστες πηγές ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης συναντήθηκε με τον διευθυντή του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Παρίσι την περασμένη Κυριακή», έγραψε ο αρθρογράφος των FT.

Τη συνάντηση επιβεβαιώσε και το υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης συναντήθηκε με τον Διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΔΝΤ Poul Thomsen στο Παρίσι το Σαββατοκύριακο. Η συνάντηση ήταν φιλική και απέβλεπε στη γνωριμία των δύο ανδρών δεδομένων των νέων αρμοδιοτήτων τους».

Άλλωστε ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στη La Republica, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα, αποκάλυψε πως οι διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ έχουν ήδη ξεκινήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ