Επενδυτές …μαϊμού από το Κατάρ «χτυπούν» την ελληνική αγορά

Επενδυτές …μαϊμού από το Κατάρ «χτυπούν» την ελληνική αγορά
Γέμισε η ελληνική αγορά με… μεσάζοντες επενδυτών από το Κατάρ. Η δίψα που υπάρχει στην αγορά για επενδύσεις, ανοίγει όπως προκύπτει στην πράξη, την όρεξη για στήσιμο απάτης.

Με το πλέον επίσημο τρόπο, το ίδιο το κράτος του Κρατάρ προειδοποιεί: κυκλοφορούν καταριανοί επενδυτές «μαϊμού». Ιδιαίτερη προσοχή. Επιβεβαιώστε τα στοιχεία αυτού με τον οποίο πρόκειται να συνεργαστείτε.

Το φαινόμενο έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις κάτι που ανάγκασε την Πρεσβεία του κράτους του Κατάρ να βγει με επίσημη καταχώρηση στον τύπο για να προεϊδοποιήσει. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν παρουσιαστεί κυρίως μέσω του διαδικτύου λυπηρά φαινόμενα τα οποία αφορούν σε περιπτώσεις απάτης, εμφανίζοντας άτομα να εκπροσωπούν ψευδώς επίσημους καταρινούς φορείς ή εταιρείες μαϊμού οι οποίες ισχυρίζονται ότι δραστηριοποιούνται στο κράτος του Κατάρ.

Εξαιτίας αυτών των γεγονότων, η Πρεσβεία του Κράτους του Κατάρ στην Αθήνα, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε είδους συναλλαγή των ενδιαφερόμενων προς αποφυγή τέτοιων φαινομένων. Σε αυτές τις περιπτώσεις απάτης έχει γίνει και παράνομη χρήση λογότυπων του Κράτους του Κατάρ και ονομασιών οργανισμών και κρατικών υπηρεσιών αυτού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν είτε με την πρεσβεία του κράτους του Κατάρ στην Αθήνα είτε στο επιμελητήριο εμπορίου και βιομηχανίας του Κατάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ