Στην Τράπεζα της Ελλάδος ο Χρήστος Χατζηεμμανουήλ. Τι πόστο αναλαμβάνει

Στην Τράπεζα της Ελλάδος ο Χρήστος Χατζηεμμανουήλ. Τι πόστο αναλαμβάνει
Από τον ΟΠΑΠ όπου ήταν διευθύνων σύμβουλος κατά το παρελθόν και την απουσία πέντε ετών από το προσκήνιο ο Χρήστος Χατζηεμμανουήλ επιστρέφει δυναμικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη κρίσιμου πόστου στην Τράπεζα της Ελλάδος το οποίο θα αφορά στις διαδικασίες εκκαθάρισης των bad banks καθώς έχει θητεύσει σύμβουλος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), με αντικείμενο την πτωχευτική διαδικασία των πιστωτικών ιδρυμάτων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η «επιστροφή» Χατζηεμμανουήλ αποτελει προσωπική επιλογή του κ. Στουρνάρα. Πάντως οι σχέσεις του κ. Χατζηεμμανουήλ με το Καραμανλικό στρατόπεδο ήταν και συνεχίζουν να είναι στενές γεγονός που τροφοδοτεί σενάρια για τις σχέσεις του διοικητή της ΤτΕ με τον πρώην πρωθυπουργό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οΧρήστος Χατζηεμμανουήλ είναι καθηγητής στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και επισκέπτης καθηγητής του τμήματος Νομικής του London School of Economics (LSE). Ταυτόχρονα είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
NIK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ