Αυτή είναι η αφρόκρεμα της Ευρώπης-Δείτε τον χάρτη

Αυτή είναι η αφρόκρεμα της Ευρώπης-Δείτε τον χάρτη
Ποιοι Ευρωπαίοι είναι πιο επιτυχημένοι επιχειρηματίες; Πόσα λεφτά έχουν στους παραφουσκωμένους λογαριασμούς τους και με ποιες εταιρίες θησαύρισαν;

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η ομάδα BostonConsulting Group, από όλο τον πληθυσμό του πλανήτη, οι πολυεκατομμυριούχοι αποτελούν μόλις το 0,7% και ελέγχουν το 41% του παγκόσμιου πλούτου.

Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη είναι ότι η Ευρώπη δεν έχει τους βαρόνους της τεχνολογίας και τους μεγιστάνες του πετρελαίου που συχνά ξεπροβάλλουν στις τάξεις των Αμερικανών δισεκατομμυριούχων. Αντιθέτως, οι πλούσιοι της Ευρώπης είναι ως επί το πλείστον στον χώρο της μόδας και της λιανικής πώλησης.

Το Vox έφερε την προηγούμενη βδομάδα στο φως της δημοσιότητας τον χάρτη με την "αφρόκρεμα" της Ευρώπης. Ανάμεσα στους πλουσιότερους ευρωπαίους βρίσκεται και ο Έλληνας Σπύρος Λάτσης με 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δείτε παρακάτω τον χάρτη του Vox:

Θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι 10 κροίσοι της Ευρώπης και τι ποσά μετράνε στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς; Τότε δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ