Τράπεζα στην Αθήνα ανοίγει ο Σπύρος Λάτσης

Τράπεζα στην Αθήνα ανοίγει ο Σπύρος Λάτσης
Μπορεί να αποχώρησε μέσω της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης και να απέκτησε από τη ματαιωθείσα συγχώνευση ένα μικρό ποσοστό στην Εθνική

αλλά η απουσία του από την ελληνική αγορά δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο λόγος για το Σπύρο Λάτση ο οποίος επιστρέφει δυναμικά στην ελληνική αγορά ανοίγοντας άμεσα το πρώτο υποκατάστημα της EFG international που έχει έδρα την Ελβετία, στην Αθήνα.
Ήδη σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές έχει υποβληθεί αίτημα για παροχή της σχετικής άδειας στην Τράπεζα της Ελλάδος μια διαδικασία που όμως θεωρείται ότι έχει τυπικό χαρακτήρα και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ίσως και πριν από το τέλος Ιανουαρίου.
Σε πρώτη φάση στόχος της EFG International θα είναι το private banking. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πρόσφατα αποχώρησαν από το στελεχιακό δυναμικό της Eurobank πολλά από τα οποία σνεχίζουν στην EFG. Επικεφαλής στην Αθήνα αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κορλίρας γιός του Καθηγητή Παναγιώτη Κορλίρα. Ο κ. Γ. Κορλίρας έχει πολυετή εμπειρία στο private banking έχοντας θητεύσει μεταξύ άλλων και στη Citibank.


ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ
[email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ