Παράταση έως 26 Ιουνίου για τη ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους

Παράταση έως 26 Ιουνίου για τη ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους
Παράταση ενός μήνα και συγκεκριμένα εώς τις 26 Ιουνίου δίνεται στους οφειλέτες προκειμένου να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς τους ΟΤΑ και τα νομικά τους πρόσωπα.

Με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης η υποβολή αιτήσεων για ρύθμιση βεβαιωμένων οφειλών έως και σήμερα 26 Μαΐου παρατείνεται έως τις 26 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι σχετικό αίτημα είχε υποβάλει με επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης προς τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση και την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.

Στην επιστολή του κ. Πατούλη αναφέρεται:

«Πληροφορηθήκαμε την απόφασή σας να παρατείνετε κατά ένα μήνα τη ρύθμιση των 100 δόσεων για τους οφειλέτες του Δημοσίου, που σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4321/2015, λήγει σήμερα 26 Μαΐου 2015, λόγω της μεγάλης συμμετοχής οφειλετών και αντίστοιχων εσόδων.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να προβλέψετε στην ίδια απόφαση ανάλογη παράταση και για τις οφειλές προς τους Δήμους, που θα διευκολύνει περαιτέρω τους δημότες μας και θα αυξήσει τα έσοδά μας σε μία περίοδο που δοκιμάζονται οι αντοχές όλων», τονίζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στην επιστολή του.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ