Διανυκτερεύοντα λογιστικά γραφεία στην Κέρκυρα...

Διανυκτερεύοντα λογιστικά γραφεία στην Κέρκυρα...
Ο Σύλλογος Λογιστών Κέρκυρας απαντά στην έκκληση της Γενικής Γραμματείας Εσόδων να αποφεύγεται η χρήση του συστήματος TAXIS τις ώρες αιχμής. 

Συγκεκριμένα, στη λογική αυτή οι λογιστές της Κέρκυρας ανακοινώνουν την απόφασή τους να δημιουργηθούν… διανυκτερεύοντα λογιστικά γραφεία στο νησί.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας ανταποκρινόμενο άμεσα στο κάλεσμα της Γ.Γ.Δ.Ε. και της Γ.Γ.Π.Σ προς τους φορολογούμενους για τη χρήση του TAXIS στις ώρες μη αιχμής και κατά προτίμηση μετά τις 22:00. και επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των εκκαθαριστικών εκδίδεται απ’ τα λογιστικά γραφεία, ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

1.Να καθορίσει διανυκτερεύοντα λογιστικά γραφεία σ’ ολόκληρο το νησί.

Για την επιτυχία του ανωτέρου μέτρου θα έλθει σ’ επαφή με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κέρκυρας καθώς και με το Σύλλογο Νοσοκομειακών Γιατρών που έχουν εμπειρία από εφημερίες, αλλά και με την ευκαιρία να αρχίσει και μια καλύτερη συνεργασία για την αντιμετώπιση τυχόν εγκεφαλικών κλπ παθήσεων των φορολογούμενων από την ανακοίνωση του ύψους των φόρων.

2.Συνάντηση με τη διοίκηση του ΕΚΑΒ , ώστε να βρεθεί τρόπος online σύνδεσης (free wifi κλπ) του μοναδικού ασθενοφόρου που εφημερεύει στο νησί με τα διανυκτερεύοντα λογιστικά γραφεία.

3.Συνεργασία με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κέρκυρας και των επαγγελματιών της πόλης της Κέρκυρας στη βάση του εθελοντισμού για την άμεση διακομιδή όσων δεν προλαβαίνει το ΕΚΑΒ, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τον τουρισμό.

4.Τη διοργάνωση «λευκής νύκτας» λογιστικών γραφείων σε εβδομαδιαία βάση και ιδιαίτερα τις παραμονές λήξης φορολογικών υποχρεώσεων. Αιδώς Αργείοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ