Απάντηση για τον ΕΝΦΙΑ στα αγγλικά

Απάντηση για τον ΕΝΦΙΑ στα αγγλικά
Απάντηση για το ζήτημα που προκλήθηκε μετά από δημοσίευμα για "ετοιμοπαράδοτο" νομοθέτημα του ΕΝΦΙΑ στα Αγγλικά από τους δανειστές εξέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΔΟΥ, Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕ - ΔΟΥ, είχε καταγγείλει ότι ο ΕΝΦΙΑ έφθασε στα αγγλικά, μεταφράστηκε και έγινε αποδεκτό από την κυβέρνηση.

Η απάντηση

Μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελιών για σύνταξη φορολογικών Ν/Σ στα αγγλικά (Πρώτο Θέμα 19.8.2014) δέχθηκα την αναμενόμενη επίθεση, για "ψεύδη, ανακρίβειες, υπερβολές κλπ. Δεν με απασχόλησε η επίθεση, γιατί αυτοί που την ανέλαβαν, εκ της θέσεώς τους, ήταν αναμενόμενο να αντιδράσουν σε κάθε τι που έθιγε τα "Ιερά και Όσια" της μνημονιακής φορολογικής βαρβαρότητας που ψήφισαν και επέβαλαν στους πολίτες.

Επειδή όμως βιάζονται να καταγγείλουν, ας μελετήσουν την ανάρτηση στο TAX HEAVEN στις 17.7.2013 "Ο Νέος Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών". Ας δούνε στις ιδιότητες του εγγράφου, ποιος είναι ο πραγματικός συντάκτης και ας απαντήσουν τώρα, ποιά τελικά είναι η αλήθεια. Το όλο θέμα είχε αναδείξει με Δελτίο Τύπου η Κοινωνική Συμφωνία στις 17.7.2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ