Η εφορία ζητάει καταθέσεις και λογαριασμούς ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κινητών

Η εφορία ζητάει καταθέσεις και λογαριασμούς ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κινητών
 Οι τράπεζες καλούνται να στείλουν στην εφορία τουςτόκους που εισπράξαμε από το πρώτο ευρώ. Τουςλογαριασμούς που έχουν υπόλοιπο πάνω από 100.000 ευρώ αλλά και όλες τιςκαταθέσεις στις οποίες παρατηρήθηκαν αναλήψεις και καταθέσεις άνω των 50.000 ευρώ αθροιστικά. Και να ήταν μόνον αυτό. Τα πάντα φακελώνονται με απόφαση Θεοχάρη. Μέχρι και η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας πρέπει να στείλουν τους λογαριασμούς μας, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας το ίδιο. Η ΕΥΔΑΠ επίσης, το ίδιο ίδιο και η ΔΕΗ. Προσθέστε και τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, τα ιδιωτικά θεραπευτήρια, τιςασφαλιστικές εταιρείες και θα καταλάβετε τον όγκο των δεδομένων που ζητά να μαζέψει το υπουργείο Οικονομικών μέχρι το τέλος Μαρτίου. Τι θα τα κάνει; Ελέγχους. Ελπίζουμε τα συστήματα του Taxisνα είναι ασφαλή και να μην υπάρξουν κρούσματα διαρροής δεδομένων αντίστοιχα με αυτά που κατέγραψε προ καιρού η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Δείτε ολόκληρο το κείμενο τηςαπόφασης που ορίζει ότι το σύνολο αυτών των δεδομένων θα πρέπει να αποσταλεί στην εφορία μέχρι και το τέλος Μαρτίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ