Ιδού πως θα βγάλετε λεφτά από το σπίτι σας

Ιδού πως θα βγάλετε λεφτά από το σπίτι σας
Η τεχνολογία προσφέρει πολλές ανέσεις. Μία από αυτές είναι και η δυνατότητα να εργάζεστε από το σπίτι σας.

Για εκείνους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν διατηρώντας την άνεση του σπιτιού τους, το ίντερνετ προσφέρει αρκετές διεξόδους που θα τους αποφέρουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα για να ζήσουν.

Δείτε 10 δουλειές που μπορείτε να κάνετε από το σπίτι σας:

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ
Πολλές εταιρείες δραστηριοποιούνται πλέον χωρίς να έχουν κάποια φυσική έδρα. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουν ευκαιρίες σε επαγγελματίες από όλο τον κόσμο να εργαστούν από τα σπίτια τους μέσω ενός υπολογιστή, μιας σύνδεσης στο ίντερνετ και μιας τηλεφωνικής γραμμής. Ορισμένες κατηγορίες αυτών των επιχειρήσεων είναι η εξυπηρέτηση πελατών, η απάντηση κλήσεων, το κλείσιμο ραντεβού και ο έλεγχος emails. Μπορείτε να ξεκινήσετε από κάτι απλό κι αν σας ταιριάζει να ανακαλύψετε περισσότερες επιλογές.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ
Εάν είστε εξειδικευμένοι σε ορισμένο τομέα επιχειρήσεων, αναλογιστείτε πόσο πραγματικά καλοί είστε σε αυτό και ξεκινήστε τη δουλειά του εκπαιδευτή για να διδάξτε μαθητές από όλο τον κόσμο. Το ίντερνετ δίνει τη δυνατότητα online μαθημάτων από οπουδήποτε. Ένα παράδειγμα είναι ο Τίμοθι Σάικς, ένας πολύ επιτυχημένος trader ο οποίος διδάσκει τα μυστικά του σε όποιον ενδιαφέρεται.

FREELANCE ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Σήμερα σχεδόν κάθε επιχείρηση διαθέτει online marketing. Κι αυτό αποδίδει. Με όλη αυτήν την ιντερνετική «φασαρία» που υπάρχει εκεί έξω, όλοι κάνουν τα πάντα για να ακουστούν. Οποιοσδήποτε, λοιπόν, μπορεί να δημοσιεύσει κάποιο περιεχόμενο το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί με όρους μάρκετινγκ. Εάν είστε καλοί σε αυτό, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός!

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ EBAY
Πολλοί αναφέρουν χαριτολογώντας ότι η πώληση όσων κρύβει κάποιος στο γκαράζ του μέσω eBay, είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση στον κόσμο. Ειδικά εάν θέλει να συγκεντρώσει χρήματα για να στήσει μια startup. Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος στο eBay είναι εξαιρετική για όσους θέλουν να αποκτήσουν κάποιο εισόδημα για το νέο τους ξεκίνημα. Αρκεί να διαθέτουν κάτι το οποίο θέλει να αποκτήσει κάποιος άλλος.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ T-SHIRT
Μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά εκεί έξω υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που θέλει να τυπώσει στο μπλουζάκι του ό,τι του κατέβει στο κεφάλι και βαριέται να ψάχνει μαγαζιά με τη στάμπα που ζητά. Και τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από το παρελθόν, όπου εάν κάποιος άνοιγε μαγαζί με T-shirt θα έπρεπε να διαθέτει μεγάλο στοκ με πολλές επιλογές. Τώρα οι λύσεις είναι πολύ πιο προσιτές, και καταστήματα σαν το Chummy Trees το έχουν αποδείξει στην πράξη.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Η συμβουλευτική είναι μια εξαιρετικά αποδοτική δραστηριότητα, εφόσον διαθέτει κάποιος τις κατάλληλες γνώσεις και την εξειδίκευση πάνω σε συγκεκριμένο αντικείμενο. Κι επειδή όλοι προσπαθούν να γίνουν σύμβουλοι εκεί έξω, όχι μόνο θα πρέπει να αποδείξετε την πραγματική σας αξία, αλλά και να κάνετε τους πελάτες σας να καταλάβουν ότι ξεχωρίζετε από τη μετριότητα. Όποιος καταφέρει κάτι τέτοιο, τότε μπορεί από οπουδήποτε να βγάζει ένα πολύ σημαντικό εισόδημα.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Μια πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών προσφέρει δυνατότητες για πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών με ποσοστό επί των συμφωνιών. Για να προλάβουμε τα αρνητικά σχόλια, δεν μιλάμε για απευθείας πωλήσεις προϊόντων, αλλά για τη διαχείριση πωλήσεων μέσω διάφορων ηλεκτρονικών πλατφόρμων που υπάρχουν στο ίντερνετ, όπως blogs ή social media. Αυτή η δραστηριότητα απαιτεί κάποιο κεφάλαιο, όμως δεν είναι απαγορευτικό.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΜΕΣΩ SOCIAL MEDIA
Κι όμως, αυτή είναι μια καριέρα που το 2016 γνωρίζει τεράστια απήχηση. Εάν διαθέτετε μεγάλο κοινό και θαυμαστές στα social media, τότε μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να βγάλετε ένα (πολύ μεγάλο) εισόδημα. Υπάρχουν ορισμένοι social media influencers οι οποίοι βγάζουν ακόμη και αρκετές χιλιάδες δολάρια για ένα απλό post. Κι ο λόγος είναι απλός: Αποφέρουν πολύ μεγάλα κέρδη στις εταιρείες που αναζητούν κάθε τρόπο αύξησης των πωλήσεων τους.

VLOGGER
Από τη λέξη Video και blogger, o Vlogger είναι μια δουλειά που μπορεί να κάνει κάποιον πραγματικά πλούσιο. Οι διασημότεροι δημιουργοί περιεχομένου στο YouTube κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια από αυτή τη δουλειά, και πριν ξεκινήσουν να το κάνουν ήταν παντελώς άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Εάν είστε δημιουργικοί, πολύ καλοί γνώστες αυτού που κάνετε, ή απλώς εξαιρετικά διασκεδαστικοί και πρωτότυποι, τότε δημιουργήστε ένα κανάλι και ξεκινήστε να ανεβάζετε τα βίντεό σας. Για αυτή τη δουλειά απαιτείται κάποιου είδους εξοπλισμός, ή ακόμη κι ένα smartphone με πολύ καλή κάμερα. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Google όταν έρθει η ώρα να μετρήσει τα views!

GRAPHIC DESIGNER/WEB DEVELOPER
Εάν είστε Graphic designer που ξέρει να γράφει και κώδικα, τότε ένα πραγματικά τεράστιο κοινό σας περιμένει εκεί έξω για να βρείτε δουλειά (ή δουλειές). Ως freelancer μπορείτε να ελέγξετε το ωράριό σας και να επιλέξετε, ή να απορρίψετε, εργασίες τις οποίες δεν θέλετε να αναλάβετε. Εφόσον είστε πραγματικά καλοί, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα απορρίψετε πολλές προτάσεις γιατί δεν θα προλαβαίνετε να κάνετε τα πάντα.

πηγή: fortunegreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ