Ποια εταιρία προσφέρει 100 θέσεις εργασίας σε πρώην εργαζόμενους του Πυρσός Security

Ποια εταιρία προσφέρει 100 θέσεις εργασίας σε πρώην εργαζόμενους του Πυρσός Security
Οι διαδικασίες πρόσληψης έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το Κέντρο Επιλογής και Εκπαίδευσης προσωπικού του ομίλου ιδιωτικής ασφάλειας.

Ο όμιλος ιδιωτικής ασφάλειας G4S ανακοίνωσε σήμερα ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Πυρσός Security, προτίθεται να προσφέρει περισσότερες από 100 θέσεις εργασίας στο πρώην προσωπικό της εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι νέες θέσεις εργασίας αφορούν διάφορους τομείς εξειδίκευσης στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας.

Οι διαδικασίες πρόσληψης έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν από την Πέμπτη το Κέντρο Επιλογής και Εκπαίδευσης προσωπικού της G4S (Φερρών 15, Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα).

Με περισσότερους από 2.500 υπαλλήλους σε 35 ελληνικές πόλεις, η G4S είναι o μεγαλύτερος Όμιλος ιδιωτικής ασφάλειας στην Ελλάδα και διακινεί σε ετήσια βάση αξίες που ισούνται με το 50% του ΑΕΠ της χώρας.

Η μητρική, G4S plc, με ετήσιο κύκλο εργασιών εννέα δισ. ευρώ, αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο εργοδότη στον κόσμο απασχολώντας πάνω από 600.000 υπαλλήλους σε 120 χώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ