O OTE προχωράει σε προσλήψεις προσωπικού - Δείτε σε ποιες θέσεις

O OTE προχωράει σε προσλήψεις προσωπικού - Δείτε σε ποιες θέσεις
Σε νέες προσλήψεις προσωπικού προχωράει ο όμιλος ΟΤΕ.

Σημειώνεται ότι σήμερα ο όμιλος απασχολεί συνολικά περίπου 22.000 εργαζομένους. Όραμα της εταιρίας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ώστε να αποτελεί την πρώτη επιλογή των πελατών στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, και να ενεργεί ως «υπεύθυνος πολίτης», με παρουσία και δράση που προσθέτουν αξία σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Aυτη τη στιγμή υπάρχουν οι παρακάτω διαθέσιμες θέσεις εργασίας:

Πρόκειται για θέσεις πλήρους απασχόλησης. Για όσους ενδιαφέρονται για τις δύο πρώτες θέσεις εργασίας θα πρέπει να κάνουν την αίτησή τους εώς τις 19 Δεκεμβρίου ενώ για η προθεσμία για την θέση «Information Security Specialist» είναι μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Οικονομικά στοιχεία

Για το 2014, ο Όμιλος ανακοίνωσε αυξημένα καθαρά κέρδη κατά 30% και ελεύθερες ταμειακές ροές πάνω από το στόχο, στα €583 εκ. Ο Κύκλος Εργασιών του Ομίλου ΟΤΕ το 2014 διαμορφώθηκε σε €3.918,4 εκατ. ενώ η προσαρμοσμένη κερδοφορία EBITDA του Ομίλου διαμορφώθηκε σε €1.421,6 εκατ. Το περιθώριο EBITDA ανήλθε στο 36,3%.

Την τελευταία τετραετία, ο Όμιλος έχει μειώσει τον καθαρό δανεισμό του κατά περίπου 75%. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τα ασφαλή ταμειακά διαθέσιμα, τον τοποθετούν μεταξύ των πιο εύρωστων τηλεπικοινωνιακών παρόχων στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ