«Kληρώνουν» την Κυριακή δουλειές με μισθό 1.900 ευρώ και δωρεάν διαμονή

«Kληρώνουν» την Κυριακή δουλειές με μισθό 1.900 ευρώ και δωρεάν διαμονή
Tην ευκαιρία σε πολλούς Έλληνες να δουλέψουν στην Emirates Airlines δίνει η αεροπορική εταιρία, προσφέροντας υψηλούς μισθούς, δωρέαν διαμονή και μια σειρά άλλων προνομίων.

Η Emirates, ένας παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων και προορισμών, διοργανώνει για μια ακόμη φορά Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Πλάκα).

Την Ημέρα Καριέρας, υποψήφιοι γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για το ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνουν όσοι εργάζονται για τον Όμιλο Emirates και ζουν στο Ντουμπάι. Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει ένα γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων.

Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών.

Τα απαραίτητα προσόντα

Οι υποψήφιοι πρέπει:

  • να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας
  • να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά
  • να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση
  • να έχουν ύψος τουλάχιστον 1,60m
  • να έχουν πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

Μισθός Αεροσυνοδού – Προνόμια

Ο μισθός κατατίθεται στις 26 του κάθε μήνα και αποτελείται από 3 μέρη: Τον βασικό μισθό, τις ώρες πτήσεις και τα allowances. Κατά μέσο όρο οιαποδοχές των αεροσυνοδών στην Emirates κυμαίνονται από 1.600 έως 1.900 ευρώ, ενώ για τους πιλότους στα 8.000 έως 10.000 ευρώ.

Για παράδειγμα ο μισθός που παίρνει ο/η αεροσυνοδός στην economy είναι: 4020dhs = 830€ + ώρες πτήσεις 70 με 100 = 70χ55 με 100χ55 = 3850 με 5500=798€ με 1140€. Στο σύνολο 1600€ με 1970€ συν τα allowances

Τα Allowances είναι χρήματα τα οποία παίρνετε για διατροφή όταν μένετε εκτός του Ντουμπάι. Ξεκινάνε από τα 40$ την ημέρα, συνήθως είναι περίπου 70$, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που είναι παραπάνω έως και 170$ την ημέρα. Το συνολικό ποσό υπολογίζεται ανάλογα με τα γεύματα του ξενοδοχείου. Πρέπει να είναι αρκετό για να έχετε 3 πλήρη γεύματα κάθε μέρα στο ξενοδοχείο. Τα χρήματα αυτά τα παραλαμβάνετε από το ξενοδοχείο κατά το check in και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε ή να τα αποταμιεύσετε.

Άδεια

Η άδεια που χορηγείται είναι 30 ημέρες.

Ιατρική Περίθαλψη

Παρέχεται πλήρη ιατρική περίθαλψη στην κλινική της Emirates κατά την διαμονή σας στο Dubai. Κατά την διαμονή σας εν υπηρεσία στο εξωτερικό, αν αρρωστήσετε, υπάρχει ειδική γραμμή βοηθείας και γιατρός όπου μπορείτε να απευθυνθείτε. Η ιατρική περίθαλψη δεν περιλαμβάνει πλήρη οδοντιατρική κάλυψη.

Μπόνους

Μετά το τέλος της 3 ετίας έχετε 1 μισθό bonus κάθε χρόνο. Κάθε χρόνο ανάλογα τα κέρδη της εταιρίας μπορεί να έχετε από μισό έως 2 μισθούς μπόνους.

Προκαταβολή

Μέσα στις πρώτες ημέρες της διαμονής σας στο Ντουμπάι θα σας δώσουν μία προκαταβολή 2000dhs για να έχετε να περάσετε τις πρώτες ημέρες + 500dhs για να αγοράσετε ένα σίδερο. Το ποσό αυτό σας χαρίζεται αν μείνετε στην εταιρία για 12 μήνες. Αν φύγετε πριν από τους 12 μήνες πρέπει να το δώσετε πίσω.

Προαγωγή

Ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας γίνονται οι προαγωγές σε ανώτερους βαθμούς. Η προαγωγή από economy σε business class γίνεται μετά από περίπου ενάμιση χρόνο. Στη συνέχεια μπορεί κάποιος να επιλέξει να γίνει first class ή Senior flight Steward μετά από ενάμιση ακόμα χρόνο με δύο χρόνια περίπου. Η προαγωγή σε Purser γίνεται μετά από ακόμα δύο χρόνια. Μετά τον βαθμό του Purser υπάρχουν και άλλοι βαθμοί όπως ο Senior Flight Purser αλλά και Cabin Crew Manager. Παράλληλα κάποιος μπορεί να γίνει και part – time ή full-time trainer και να εκπαιδεύει τους καινούριους αεροσυνοδούς.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ