H Wind προσφέρει θέσεις εργασίας σε νέους - Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

H Wind προσφέρει θέσεις εργασίας σε νέους - Δείτε όλες τις λεπτομέρειες
Eίσαι μέχρι 28 ετών, κάτοχος Μεταπτυχιακού... και θέλεις να εργαστείς στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας; Η Wind προσφέρει θέσεις εργασίας μέσω ένος προγράμματος που απευθύνεται αποκλειστικά στους νέους.

Ο λόγος για τοWIND Young Talents - Graduate Trainee Program, ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου εκπαιδεύονται 10 νέοι σε μια κατεύθυνση της επιλογής τους και στο πέρας του προγράμματος υπάρχει η δυνατότητα πρόσληψης με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Το πρόγραμμα είναι 18μηνης διάρκειας, αφορά νέους και νέες ηλικίας εώς 28 ετών με βασική προϋπόθεση να είναι κάτοχοι Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (Δείτε τις Προϋποθέσεις Συμμετοχής παρακάτω)και οιυποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις επαγγελματικές κατευθύνσεις:Commercial, Technology και Business χωρίς να υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των υποψηφίων που μπορούν να επιλέξουν μια κατεύθυνση. Για παράδειγμα, μπορούν και οι δέκα υποψήφιοι να επιλέξουν την μια κατεύθυνση.

Αναλυτικά οι κατευθύνσεις έχουν ως εξής:

  1. Επαγγελματική Κατεύθυνση Commercial: Περιλαμβάνει τις οργανωτικές ομάδες προϊοντικού marketing, πωλήσεων λιανικής και εταιρικών πελατών, καινοτομίας, διαφήμισης & επικοινωνίας, on-line υπηρεσιών και εξυπηρέτησης πελατών.
  2. Επαγγελματική Κατεύθυνση Technology:Περιλαμβάνει οργανωτικές μονάδες ανάπτυξης, λειτουργίας και συντήρησης του δικτύου κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και των πληροφοριακών συστημάτων της εταιρίας, καθώς επίσης και τις ομάδες που ασχολούνται με την τεχνολογική ανάπτυξη των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας.
  3. Επαγγελματική Κατεύθυνση Business:Εντάσσονται οι μονάδες οικονομικών, ανθρώπινου δυναμικού, διασφάλισης ποιότητας, εταιρικής επικοινωνίας, εσωτερικού ελέγχου & κανονιστικής συμμόρφωσης, προμηθειών και εφοδιαστικής αλυσίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά καθ'όλη τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, οι συμμετέχοντες του προγράμματος θα λάβουν ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών (μισθός και παροχές), που επικοινωνείται κατά την πρόταση συνεργασίας στο τέλος της διαδικασίας επιλογής.

Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή υποψήφιοι απ'όλη την Ελλάδα ωστόσο ότι το πρόγραμμα θα εξελιχθεί στην Αθήνα επομένως για όσους κατοικούν στην επαρχία θα πρέπει να αλλάξουν τον τόπο διαμονής τους.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα αφορά μεταπτυχιακές σπουδές που είτε έχουν γίνει στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.

Τέλος η υποβολή αιτήσεων ξεκινάει από σήμερα Οκτωβρίου και θα διαρκέσει εώς τις 25 Οκτωβρίου και μετά από μια διαδικασία αξιολόγησης, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις αρχές του Ιανουαρίου.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Ακαδημαϊκές σπουδές:

  • Μεταπτυχιακό με κατεύθυνση: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing, Πληροφορική, Οικονομικά, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Μηχανικού
  • Άριστη γνώση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας
  • Άριστη γνώση Η/Υ

Επαγγελματική Εμπειρία:

  • Δεν απαιτείται ή
  • Σχετική full-time εμπειρία μέχρι 1 έτος

Επίσης για τους άντρες θα πρέπει να έχουν εκπληρωμένες τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Διαδικασία Επιλογής

05/10 - 25/10: Υποβολή αιτήσεων

02/11: Κέντρο Αξιολόγησης Ι

Μέσα Νοεμβρίου: Συνέντευξη με την ομάδα HR της Wind

Τέλη Νοεμβρίου: Κέντρο Αξιολόγησης ΙΙ

Μέσα Δεκεμβρίου: Συνέντευξη με τους Mentors της Wind

Τέλη Δεκεμβρίου: Πρόταση συνεργασίας

Αρχές Ιανουαρίου: Πρόσληψη - Έναρξη προγράμματος

Χρονοδιάγραμμα προγράμματος

3 μηνες: Καλωσόρισμα και σημεία επαφής με τον πελάτη

10 μήνες: Rotations και projects σε 2 διαφορετικές ομάδες της Wind

5 μήνες: Rotation στην ομάδα της επαγγελματικής κατεύθυνσης

Αξιολόγηση: Τελική αξιολόγηση και δυνατότητα πρόσληψης με σύμβαση αρίστου χρόνου

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο της Wind ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ