Θες να εργαστείς στη Disneyland; Δες τι πρέπει να κάνεις...

Θες να εργαστείς στη Disneyland; Δες τι πρέπει να κάνεις...
Θέλεις να δουλέψεις στο μεγαλύτερο θεματικό –ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης; Άνθρωποι της Disneyland έρχονται στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες και προτίθενται να προσλάβουν Έλληνες. Όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε, στο αφιέρωμα που ακολουθεί.

Οι υπεύθυνοι πρόσληψης προσωπικού της Disneyland-Paris έρχονται στην Ελλάδα στις3 και 4 Νοεμβρίου προκειμένου να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με Ελληνες υποψηφίους.

Σύμφωνα με το Εθνος, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθείσε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία σε Έλληνες διαφόρων ηλικιών να ζήσουν εκ του σύνεγγυς τη μαγεία και την παραμυθένια αρμόσφαιρα του κόσμου του Walt Disney.

«Είστε άνω των 18 ετών , σας αρέσει η εξυπηρέτηση πελατών και έχετε κατά προτίμηση μια εμπειρία στο χώρο εστίασης και τουρισμού; Μιλάτε άπταιστα γαλλικά και αγγλικά και έχετε όλα τα χαρτιά που απαιτούνται για να εργαστείτε στη Γαλλία;Απλά επιλέξτε την εργασία που ταιριάζει καλύτερα στις ικανότητές σας και τις επαγγελματικές προσδοκίες σας, κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία.

Η εταιρία

Η Disneyland Paris είναι το Νο 1 τουριστικό αξιοθέατο της Γαλλίας στην επαρχία Marne la Vallee με 50 εκατ. επισκέπτες ετησίως και υπεύθυνη για το 4% του συναλλάγματος της γαλλικής τουριστικής βιομηχανίας, ενώ απασχολεί προσωπικό από 500 περίπου διαφορετικές ειδικότητες, εκ των οποίων η πλεινότητα αφορά τους τομείς της εστίασης, της υποδοχής και των ατραξιόν.

Συγκαταλέγονται θέσεις για σερβιτόρους, βοηθούς, μαγείρων, ζαχαροπλάστες, μπάρμεν, υπαλλήλους στην υποδοχή εστιατορίων και ταμίων σε καταστήματα ταχείας εστίασης, αλλά και θέσεις για animateur, υπαλλήλους τηλεφωνικών κέντρων κρατήσεων και εκδοτηρίων, πωλητές, ρεσεψιονίστ.

Αιτήσεις

Οσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους και το βιογραφικό τους σημείωμα στον ιστότοπο της Disneyland, στην ακόλουθη διεύθυνσηhttp://disneylandparis-casting.com/

Οι υποψήφιοι που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα θα ειδοποιηθούν από την εταιρεία για να παραστούν στην ειδική εκδήλωση, προκειμένου να περάσουν από το στάδιο της συνέντευξης. Εκεί θα κριθούν το επίπεδο των γνώσεών τους στις δύο ξένες γλώσσες, η προσωπικότητά τους, η κοινωνικότητα, οι επικοινωνιακές ικανότητές τους κ.ά. Εργασία και εκπαίδευση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ