Νέο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων 18 με 24 ετών στο εμπόριο

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων 18 με 24 ετών στο εμπόριο
Ένα νέο πρόγραμμα απασχόλησης νέων, ηλικίας 18 με 24 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΕΑΔ, ετοιμάζεται να έρθει στο προσκήνιο.

Το νέο πρόγραμμα που αφορά την κατάρτιση ανέργων ηλικίας από 18 έως 24 ετών στον κλάδο του εμπορίου αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο από τηνΕλληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) σε κοινή Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης και ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης θα ανακοινωθεί η ανάληψη του έργου «Πρόγραμμα Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Νέων Ανέργων Ηλικίας 18 έως 24 ετών για την Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού στον Τομέα του Λιανικού Εμπορίου», το οποίο θα υλοποιηθεί μέσω Σύμπραξης της ΕΣΕΕ με την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΥΣΕΚΤ) του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10:30, στα γραφεία της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ