Ζήτησε να προσλάβει 10 εργαζόμενους -Δείτε πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν

Ζήτησε να προσλάβει 10 εργαζόμενους -Δείτε πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν
Η εταιρεία πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα Management Trainee, ανοίγοντας τις πόρτες της σε νέους πτυχιούχους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αφορά σε ένα πρόγραμμα έμμισθης επαγγελματικής απασχόλησης μέσω του οποίου 10 νέοι πτυχιούχοι θα επιλεχθούν, κατόπιν συγκεκριμένης διαδικασίας αξιολόγησης και στη συνέχεια θα εργαστούν για ένα χρόνο ως εκπαιδευόμενοι στη Roche Hellas, -διότι περί αυτής της εταιρείας γίνεται λόγος- όπου και θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντική εργασιακή εμπειρία σε ένα εργασιακό περιβάλλον που πρόσφατα βραβεύτηκε ως ιδανικό.

Το πρόγραμμα κατά τον πρώτο χρόνο υλοποίησής του, προσέλκυσε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των νέων, καθώς υπεβλήθησαν συνολικά... 1.392 αιτήσεις. Από αυτές επιλέχθηκαν 182 υποψήφιοι εκ των οποίων, μέσα από διαδικασίες αξιολόγησης, προκρίθηκαν 43. Μετά από σειρά συνεντεύξεων αναδείχθηκαν τελικά οι 10 νέοι πτυχιούχοι, που εργάζονται ήδη από το Σεπτέμβριο στη Roche Hellas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ