Δείτε πόσο μισθό παίρνουν οι εργαζόμενοι στην Vodafone

Δείτε πόσο μισθό παίρνουν οι εργαζόμενοι στην Vodafone
Πόσο αμείβονται οι εργαζόμενοι στην  Vodafone;

Το fpress, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το πόσο αμείβονται οι εργαζόμενοι στο ιδιωτικό τομέα και μάλιστα στις μεγάλες επιχειρήσεις, δημοσιεύει τους μισθούς στην Vodafone.

Oπως προκύπτει από την επιχειρησιακή σύμβαση που υπέγραψαν οι εργαζόμενοι στην Vodafone και η οποία ισχύει μέχρι τους πρώτους μήνες του 2014 προβλέπεται η χορήγηση ημερήσιου επιδόματος σίτισης 1 ευρώ. Το παραπάνω ποσό δεν καταβάλλεται στις υποχρεωτικές και κατ'έθιμον αργίες. Το προκύπτον μηναίο ποσό καταβάλλεται στον εργαζόμενο είτε με πίστωση της εταιρικής του ταυτότητας -για τους απασχολούμενους στα κεντρικά γραφεία -είτε με την χορήγηση ισόποσης διατακτικής με συμβεβλημένο σούπερμάρκετ.

Ἒπίσης η Vodafone έχει συνάψει σύμβαση με παρακείμενους (των κεντρικών της γραφείων) βρεφονηπιακούς σταθμούς με σκοπό την παροχή έκπτωσης διδάκτρων με στόχο το οικονομικό όφελος των άμεσων εργαζομένων της.

Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος τις διαπραγματεύσεις για την σύναψη νέας επιχειρησιακής σύμβασης, όπου οι μισθολογικές κλίμακες αναμένεται να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα.

Δείτε τους μισθούς των εργαζομένων στη Vodafone

http://www.fpress.gr/component/k2/item/14909-oi-pinakes-me-toys-misthoys-tis-vodafone

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τις αμοιβές των εργαζομένων σε μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας, όπως προκύπτει από τις επιχιερησιακές συμβάσεις που έχουν υπογράψει, το fpress δημοσιεύσε και τους μισθούς των εργαζομένων στο Lidl...Δείτε τους εδώ

http://www.fpress.gr/oikonomia/ergasia/item/14862-deite-posa-hrimata-pairnoyn-oi-ergazomenoi-sta-lidl

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ