Επένδυση 1,5 εκατ. στο Νομό Αργολίδας- Οι λεπτομέρειες

Επένδυση 1,5 εκατ. στο Νομό Αργολίδας- Οι λεπτομέρειες
Τουριστική επένδυση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ από ίδια κεφάλαια ολοκλήρωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία Κορωνίς Α.Ε. του ξενοδοχείου The Grove Seaside Ηotel, που βρίσκεται στη παραλία του Δρεπάνου, 10 χλμ. από τo Ναύπλιο.

Η επένδυση αφορούσε στον πλήρη εκσυγχρονισμό των δωματίων του ξενοδοχείου τόσο σε έπιπλα, όσο και σε εξοπλισμό, στην ανακαίνιση των κοινόχρηστων χώρων και των χώρων εστίασης, στη δημιουργία δωματίων για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Κατά τη χειμερινή περίοδο 2016/17, θα ολοκληρωθεί το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας, με τη διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου, το οποίο ήδη αναβαθμίστηκε από την κατηγορία των 3 στην κατηγορία των 4 αστέρων.

Η μονάδα δυναμικότητας 4 αστέρων περιβάλλεται από κήπους 12 στρεμμάτων και διαθέτει εστιατόριο 250 ατόμων, εξωτερικό εστιατόριο, πισίνα 200 τ.μ., χώρους για παιδιά, γήπεδο βόλεϊ, οργανωμένη παραλία κ.λπ. Οπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της ιδιοκτήτριας εταιρείας Αλκης Παναγόπουλος, το ξενοδοχείο έχει συνάψει τετραετές συμβόλαιο με τον γερμανικών συμφερόντων tour operator FΤΙ, γεγονός που διασφαλίζει αυξημένη ροή Γερμανών τουριστών.

Από τις ξένες αγορές που καλύπτουν το 60% της πληρότητας του ξενοδοχείου κυρίαρχη θέση έχουν οι Γερμανοί και οι Γάλλοι τουρίστες. Το υπόλοιπο 40% της πληρότητας καλύπτεται από την εγχώρια αγορά. Ο κ. Παναγόπουλος επισήμανε ότι για τους Eλληνες έχει διαμορφωθεί ειδική τιμολογιακή πολιτική με εκπτώσεις και προσφορές, ιδιαίτερα για τις περιπτώσεις μεγάλου αριθμού διανυκτερεύσεων.

πηγή: Καθημερινή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ