Ο πασίγνωστος tour operator που ανοίγει ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Ο πασίγνωστος tour operator που ανοίγει ξενοδοχείο στην Ελλάδα
Τo νέο ξενοδοχειακό brand Casa Cook λανσάρει στην παγκόσμια τουριστική αγορά από την Ελλάδα ο κορυφαίος διεθνής tour operator Thomas Cook. H πρώτη μονάδα αρχίζει τη λειτουργία της στη Ρόδο τον Μάιο 2016.

Πρόκειται για το καινοτόμο 90 δωματίων θέρετρο Casa Cook Ρόδου στα Κολύμπια, ένα κατ’ εξοχήν boutique ξενοδοχείο που φέρνει μια αστική αίσθηση και ένα μποέμ πνεύμα στην παραλία, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του. Σύμφωνα με τον διευθυντή μάρκετινγκ του Thomas Cook Group Remo Masala «το λανσάρισμα του Casa Cook αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη του ξενοδοχειακού μας χαρτοφυλακίου, το οποίο ανέρχεται σήμερα σε έξι brands για διαφορετικές κατηγορίες πελατών».

Η Ελλάδα, σημείωσε επίσης ο κ. Masala, είναι αυτή τη στιγμή ο δεύτερος σημαντικότερος προορισμός για την Thomas Cook και είμαστε σίγουροι ότι και αυτή τη χρονιά θα έχουμε ικανοποιητικά νούμερα. Ο κ. Masala βρέθηκε στην Αθήνα για την παρουσίαση του νέου εγχειρήματος του ομίλου, ο οποίος δραστηριοποιείται σε 15 διαφορετικές αγορές και διαθέτει μία πελατεία άνω των 22,5 εκατ. τουριστών.

Ο όμιλος έχει στην ομπρέλα του μέσω franchise ή συμβάσεων διαχείρισης, αλλά και ιδιόκτητα, συνολικά 189 ξενοδοχεία: Στη χώρα μας o Thomas Cook έχει στην ομπρέλα του 49 ξενοδοχεία, έναντι 48 ξενοδοχεία που διαθέτει αντίστοιχα σε Βαλεαρίδες και Κανάρια νησιά, ενώ η τρίτη σημαντικότερη αγορά αποτελεί αυτή της Τουρκίας με 45 συνολικά ξενοδοχεία. Μάλιστα, όπως ανέφερε κ. Masala, λόγω των τρομοκρατικών χτυπημάτων η ζήτηση για Τουρκία έχει μειωθεί, με Ισπανία και Ελλάδα να είναι οι κερδισμένες αγορές.

Ο ίδιος σημείωσε ότι το προσφυγικό δεν έχει ακόμη αρνητικό αντίκτυπο στις κρατήσεις για Ελλάδα. Το Casa Cook Ρόδου αποτελεί ένα σύνολο από κομψά λευκά κτήρια που πλαισιώνονται από πλούσια βλάστηση, ξύλινες γέφυρες και πισίνες. Το ξενοδοχείο είναι μόνο για ενήλικες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ