Η επένδυση της ΑΚΤΩΡ FM και το μεγάλο project

Η επένδυση της ΑΚΤΩΡ FM και το μεγάλο project
Η ΑΚΤΩΡ FM - θυγατρική της «ΑΚΤΩΡ»- πρόκειται να επενδύσει σε ένα μεγάλο project. Αυτό της κατασκευής και λειτουργίας δικτύου Υδατοδρομίων στη χώρα μας.

Η «Ελληνικά Υδατοδρόμια» εξειδικεύεται στη μελέτη, κατασκευή, αδειοδότηση και λειτουργία υδατοδρομίων. Είναι η εταιρεία που έχει αδειοδοτήσει το πρώτο υδατοδρόμιο της χώρας στην Κέρκυρα, ενώ έχει αναλάβει την αδειοδότηση 28 ακόμη υδατοδρομίων.

Η «Ελληνικά Υδατοδρόμια», υλοποιώντας τον στρατηγικό της σχεδιασμό να συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες συναφούς αντικειμένου με τα υδατοδρόμια, ήρθε σε συμφωνία με την «ΑΚΤΩΡ FM» που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία, μεταξύ άλλων τομέων, στη διαχείριση εγκαταστάσεων αεροδρομίων.

Η ΑΚΤΩΡ FM αποτελεί την Εταιρεία Διαχείρισης Τεχνικών Εγκαταστάσεων του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Ιδρύθηκε το 2008 και, από το ξεκίνημα της λειτουργίας της, υιοθετώντας τις υψηλές προδιαγραφές που ορίζει ο Όμιλος, παρέχει κορυφαίες Υπηρεσίες Λειτουργίας- Συντήρησης και Διαχείρισης κάθε είδους Κτιριακών Εγκαταστάσεων και Υποδομών.

«H συμμετοχή της ΑΚΤΩΡ FM στην Ελληνικά Υδατοδρόμια, την ηγέτιδα εταιρεία του χώρου, οφείλεται στην προοπτική που διαβλέπει σε αυτή την επένδυση και την ανάπτυξη που προσδοκά μέσω αυτής. Θεωρούμε ότι το έργο στο σύνολό του έχει τεράστια αναπτυξιακή δυναμική και η υλοποίησή του μόνο θετικά θα συνεισφέρει στη χειμαζόμενη οικονομία της χώρας μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της «ΑΚΤΩΡ FM» κ. Γιάννης Αναστασιάδης και συνέχισε:

«Ευελπιστούμε ότι με την εμπειρία που έχουμε ως εταιρεία σε υπηρεσίες σε μεγάλα αεροδρόμια, θα συμβάλουμε θετικά, στο μέτρο που μας αναλογεί, στην επιτυχία του εγχειρήματος που έχει αναλάβει η 'Ελληνικά Υδατοδρόμια'».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της «Ελληνικά Υδατοδρόμια» κ. Τάσος Γκόβας τόνισε ότι η «συμμετοχή της ΑΚΤΩΡ FM προσδίδει σημαντική υπεραξία στην εταιρεία μας, καθώς με τη συσσωρευμένη πείρα της και την καινοτόμο τεχνολογία που χρησιμοποιεί στα αεροδρόμια θα συνεισφέρει ενεργά στην εύρυθμη λειτουργία και των υδατοδρομίων». Παράλληλα υποστήριξε ότι «η επαρκής προσβασιμότητα που θα εξασφαλίζεται με τις πτήσεις των υδροπλάνων θα αναζωογονήσει τις τοπικές οικονομίες, ιδίως των μικρών νησιών που δεν διαθέτουν αεροδρόμιο, αναβαθμίζοντας τον τουρισμό τους, ενώ παράλληλα θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων τους».

πηγή: Ημερισία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ