Αυτοί κατέκτησαν τα ελληνικά βραβεία επιχειρηματικότητας

Αυτοί κατέκτησαν τα ελληνικά βραβεία επιχειρηματικότητας
Διακρίθηκαν για την πρωτοπορία αλλά και την δημιουργικότητα τους.


Πρόκειται για 4 νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, οι οποίοι θα λάβουν άμεσα όλους τους πόρους που απαιτούνται για την επιτυχημένη υλοποίηση της επιχείρησής τους, όπως χρηματοδότηση συνολικού ύψους 700.000 ευρώ, υπηρεσίες υποστήριξης, καθώς και συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) από έναν πολύπειρο σύμβουλο επιχειρήσεων-μέντορα.
Φέτος, το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας δέχτηκε 67% περισσότερες αιτήσεις μέσω της ιστοσελίδας του, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 488 συνολικά κατατεθειμένες αιτήσεις.
Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας αποτελεί έναν θεσμό που χρηματοδοτεί και διαχειρίζεται το Libra Group για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, έχοντας στόχο την τόνωση του επιχειρηματικού πνεύματος και τη στήριξη των πλέον υποσχόμενων νέων επιχειρήσεων της Ελλάδας.
Οι νικήτριες ιδέες επιλέχθηκαν βάσει του επιχειρηματικού τους πλάνου και οράματος, το οποίο αφενός επιδεικνύει την απαραίτητη δημοσιονομική σοβαρότητα και πειθαρχία, ενώ αφετέρου, είναι σε θέση να συμβάλλει άμεσα και καθοριστικά στην προώθηση της δημιουργίας θέσεων εργασίας και της βιώσιμης επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.

Δείτε τους νικητές του βραβείου εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ