ΙΚΑ: Ηλεκτρονική θεώρηση των βιβλιαρίων και για τους μακροχρόνια άνεργους

ΙΚΑ: Ηλεκτρονική θεώρηση των βιβλιαρίων και για τους μακροχρόνια άνεργους
Εντολή στην Διοίκηση του ΙΚΑ να εφαρμόσει άμεσα την αυτόματη θεώρηση του βιβλιαρίου και για τους μακροχρόνια άνεργους έδωσε σήμερα ο αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Στρατούλης.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο κ. Στρατούλης είχε δώσει εντολήστο ΙΚΑ να υπάρξει άμεσα η απαραίτητη εφαρμογή στο σύστημα του Ιδρύματος ώστε να γίνει αυτόματα και ηλεκτρονικά η θεώρηση βιβλιαρίου ΙΚΑ για το 2015.

Ειδικότερα μετά την απίστευτη ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες για την θεώρηση των βιβλιαρίων του ΙΚΑ ο κ. Στρατούλης διευκρίνισε όπως άλλωστε είναι ήδη γνωστό ότι η κατάσταση αυτή των ατέλειωτων ουρών έξω από τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ δεν θα έπρεπε να υπάρχει αφού η θεώρηση έχει καταργηθεί και όλοι οι ασφαλισμένοι εκτος απο τους μακροχρόνιας ανέργους δεν χρειάζεται να στήνονται στις ουρές για να ανανεώσουν τα βιβλιάρια τους.

Ο κ. Στρατούλης έκανε σήμερα γνωστό ότι έδωσε εντολή στην Διοίκηση του ΙΚΑ να αναπτύξει άμεσα την ίδια διευκόλυνση και για τους μακροχρόνια ανέργους ώστε να γίνεται η θεώρηση των βιβλιαρίων τους ηλεκτρονικά και αυτόματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ