Online η διαθεσιμότητα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ - Βήμα προς βήμα η διαδικασία

Online η διαθεσιμότητα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
Απλούστερο, ταχύτερο και...online(!) αποφάσισε να κάνει ο ΕΟΠΥΥ τον τρόπο ενημέρωσης των ασφαλισμένων του σχετικά με την διαθεσιμότητα των ιατρών του οργανισμού για ραντεβού.

Έτσι λοιπόν οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να ενημερώνονται γρήγορα και εύκολα μέσω διαδικτύου πόσες διαθέσιμες επισκέψεις έχουν οι συμβεβλημένοι γιατροί για τον εκάστοτε μήνα.

Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. μάλιστα καλεί τους συμβεβλημένους ιατρούς να συνεργαστούν με το σύστημα και να δηλώνουν online τις προγραμματισμένες επισκέψεις τους, ώστε οι ασφαλισμένοι να πληροφορούνται άμεσα με ποιον γιατρό έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι ασφαλισμένοι είναι απλή:

ΒΗΜΑ 1ο: Μπαίνουμε στο site του ΕΟΠΥΥ

ΒΗΜΑ 2ο: Πηγαίνουμε στην ενότητα "Συμβεβλημένοι Προμηθευτές Υγείας" και επιλέγουμε τον ιατρό που μας ενδιαφέρει με μία σειρά από κριτήρια όπως, ειδικότητα, περιοχή που έχει το ιατρείο του, κλ.π.

ΒΗΜΑ 3ο: Πηγαίνουμε στην ενότητα "Διαθέσιμες Ιατρικές Επισκέψεις" και συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία ("περίοδος", "νομός", "ειδικότητα") και γράφοντας κατόπιν το όνομα του γιατρού που μας ενδιαφέρει πληροφορούμαστε τη διαθεσιμότητά του για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα – εάν έχει δηλαδή συμπληρώσει τις 400 επισκέψεις ή όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ