Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου αριθμού του ΕΟΠΥΥ

Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου αριθμού του ΕΟΠΥΥ
Σήμερα το πρωί στις 07:01, πρώτη ημέρα λειτουργίας του 14784, του νέου αριθμού του ΟΤΕ για ραντεβού και πληροφορίες του ΕΟΠΥΥ, κλείστηκε το πρώτο ραντεβού για Ιατρό-Καρδιολόγο στην περιοχή Νεάπολης Θεσσαλονίκης.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,ο χρόνος απόκρισης στο 14784, ήδη από τις πρώτες ώρες λειτουργίας του νέου αριθμού, είναι μόλις 9 δευτερόλεπτα, αποτέλεσμα της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας της e-value, που έχει αναλάβει τη διαχείριση του τηλεφωνικού κέντρου.

Το 14784 είναι πλέον ο νέος τηλεφωνικός αριθμός του ΟΤΕ για υπηρεσίες υγείας του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και την τηλεφωνική εξυπηρέτηση όλων των ασφαλισμένων του, καθώς το 184 έπαψε να λειτουργεί από σήμερα το πρωί, μετά από πάνω από 10 χρόνια λειτουργίας.

Το 14784 προσφέρει στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, 24 ώρες το 24ωρο, μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών άμεσης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Μέσω του 14784, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ μπορούν εύκολα και απλά να:

•κλείσουν ή να τροποποιήσουν το ραντεβού τους με τον ιατρό της επιλογής τους στις Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ
•προγραμματίσουν εξέταση στα διαγνωστικά κέντρα του ΕΟΠΥΥ
•μάθουν τα ονόματα των ιατρών ανά ειδικότητα, καθώς και τις ώρες και ημέρες που δέχονται τους ασφαλισμένους
•μάθουν ποιοι είναι οι συμβεβλημένοι ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ που δέχονται στα ιδιωτικά τους ιατρεία
•ενημερωθούν για τις μονάδες υγείας του ΕΟΠΥΥ (τηλέφωνα, ώρες λειτουργίας, διευθύνσεις κλπ)
•μάθουν γενικές πληροφορίες σχετικές με την παροχή των υπηρεσιών υγείας του ΕΟΠΥΥ ζωντανά, 24 ώρες το 24ωρο

Σημειώνεται πως το 14784λειτουργεί με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της εταιρείας e-value, μέλος του Ομίλου OTE, που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Contact Center. Η e-value προσφέρει σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πελάτες, χρησιμοποιώντας τις ευκολίες που παρέχει η ψηφιακή τεχνολογία και οι κτιριακές της εγκαταστάσεις, σε συνδυασμό με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό. Με δυνατότητα απασχόλησης μέχρι 2.500 εξειδικευμένων agents, 365 ημέρες το χρόνο και σε 24ώρη βάση, η e-value προσφέρει με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της.