Τρέμη στο δελτίο των 8 και με τη...βούλα

Τρέμη στο δελτίο των 8 και με τη...βούλα
 Με μια λιτή ανακοίνωση το Mega επιβεβαιώσε τις πληροφορίες για επάνοδο της δημοσιογράφου Όλγας Τρέμη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 8. Πλήρης επιβεβαίωση του fpress.gr 

H ανακοίνωση κάνει λόγο και για ανάθεση της διεύθυνσης ειδήσεων στον δημοσιογράφο Ν. Στραβελάκη. Προς το παρόν, καμία αναφορά δεν υπάρχει στο ενδεχόμενο συμμετοχής του Νίκου Ευαγγελάτου ως σχολιαστή. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΤηλέτυποςΑ.Ε., ο Νίκος Στραβελάκης αναλαμβάνει Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, ενώ επανέρχεται στην παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων η Όλγα Τρέμη".

Τις πληροφορίες έχει μεταδώσει πρώτο το fpress.gr από τις αρχές Δεκεμβρίου αναφέροντας:Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η δημοφιλής anchorwoman θα ξεκινήσει και πάλι να παρουσιάζει το Κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού τις καθημερινές αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά.Άλλωστε η εργασιακή σχέση της κας Τρέμη δεν έχει λυθεί με το Mega παρά τη διακοπή της παρουσίασης του δελτίου. Την ίδια στιγμή δρομολογούνται αλλαγές τόσο σε επίπεδο Διεύθυνσης Ειδήσεων αλλά και στο Κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου. Ειδικότερα τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταβατική θητεία του Νίκου Στραβελάκη στην διεύθυνση ειδήσεων ενώ ταυτόχρονα θα κλείσει και το νέο πρόσωπο που παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Ήδη έχουν γίνει οι σχετικές κρούσεις για τον παρουσιαστή του δελτίου του Σαββατοκύριακου το οποίο όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες θα πρόκειται για πρόσωπο έκπληξη και εφ όσον υπάρξει συμφωνία αυτή θα ανακοινωθεί εντός του Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει την παρουσίαση ταυτόχρονα με την Όλγα Τρέμη.

Αξιολόγηση