Έκτακτο ΔΣ στο Mega μετά την παραίτηση Παναγιωτόπουλου- Ποιοι παίζουν για τη διαδοχή

Έκτακτο ΔΣ στο  Mega μετά την παραίτηση Παναγιωτόπουλου- Ποιοι παίζουν για τη διαδοχή
Την ώρα που ο κ. Φώτης Μπόμπολας πίεζε ασφυκτικά για την απομάκρυνση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου από το Mega ο τελευταίος έσπευσε να προλάβει τις εξελίξεις

υποβάλλοντας χθες την παραίτησή του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να υπάρξει αιφνιδιασμός στους μεγαλομετόχος τους καναλιού και να σημάνει συναγερμός καθώς δημιουργείται διευθυντικό κενό στο κανάλι που απαιτεί άμεση παρέμβαση. Έτσι σήμερα συγκαλείται έκτακτο ΔΣ της εταιρίας που καλείται να λάβει αποφάσεις.
Τα τηλέφωνα των μεγαλομετόχων του καναλιού έχουν πάρει φωτιά και τα τελευταία σενάρια αναφέρουν ότι είναι πιθανή η επιστροφή της Όλγας Τρέμη στο Μεγάλο Κανάλι με καθήκοντα Διευθύντριας Ενημέρωσης και ανάθεση του καθηκόντων του Διευθυντή Ειδήσεων στο Νίκο Στραβελάκη. Ωστόσο καλά πληροφορημένες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ακόμα απόφαση παρά το ότι τα ονόματα τόσο της Όλγας Τρέμη όσο και του Νίκου Στραβελάκη έχουν συζητηθεί. Δεν αποκλείουν μάλιστα να μην ληφθεί ούτε στη συνεδρίαση του ΔΣ απόφαση καθώς το κλίμα μεταξύ ορισμένων εκ των μεγαλομετόχων έχει αρχίσει να γίνεται εκρηκτικό μετά την παραίτηση Παναγιωτόπουλου η οποία σημειωτέον δεν έχει γίνει ακόμα αποδεκτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ