Χαμός στο ΔΣ του Mega για παρουσιαστή και διευθυντή ειδήσεων

Χαμός στο ΔΣ του Mega για παρουσιαστή και διευθυντή ειδήσεων
Θυελώδης ήταν η τελευταία χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της Τηλέτυπος καθώς οι μεγαλομέτοχοι του MEGA

επιχειρούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα της μείωσης της τηλεθέασης της ειδησεογραφικής ζώνης του καναλιού και ειδικά του δελτίου ειδήσεων. Μέλη του ΔΣ του καναλιού με πρωταγωνιστή την πλευρά Μπόμπολα ο οποίος έθεσε επιτακτικά ζήτημα απομάκρυνσης από το κανάλι του Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης κ. Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Η πλευρά Ψυχάρη δείχνει να συναινεί προς αυτή την κατεύθυνση ενώ ουδέτερη-ισορροπιστική θέση κρατά η πλευρά Βαρδινογιάννη.
Ωστόσο παρά τις επιθετικές διαθέσεις των μεγαλομετόχων προς το παρόν δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης του κ. Παναγιωτόπουλου με αποτέλεσμα να πέφτει στο τραπέζι και το εναλλακτικό σενάριο της δυαρχίας δηλαδή της πρόσληψης και άλλου στελέχους ώστε το ειδησεογραφικό τμήμα να λειτουργήσει με διαφορετικό τρόπο.
Ουσιαστικά όμως το ζήτημα που θα απασχολήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες τους μετόχους είναι η λύση στο σκέλος της Διεύθυνσης Ειδήσεων αλλά η δυστοκία αντικατάστασης Παναγιωτόπουλου δημιουργεί αβέβαιο περιβάλλον.
Εν τω μεταξύ τη στιγμή που παίζεται το μέλλον Παναγιωτόπουλου στο Mega η Μαρία Σαράφογλου και ο Νίκος Στραβελάκης διαγκωνίζονται για τη θέση του παρουσιαστή του Κεντρικού δελτίου Ειδήσεων του καναλιού πραγματοποιώντας επαφές με τους μετόχους του σταθμού. Οι μέτοχοι όμως προβληματίζονται και δεν έχουν καταλήξει στο νέο παρουσιαστή γεγονός που δεν αποκλείει στο συγκεκριμένο επίπεδο την έκπληξη. Προς το παρόν στο τραπέζι δεν έχει πέσει τρίτο όνομα αλλά δεν υπάρχει και συμφωνία των μετόχων για έναν από τους δύο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ