Δωροεπιταγή 60 ευρώ "μοιράζει" ο Κωτσόβολος

Δωροεπιταγή 60 ευρώ "μοιράζει" ο Κωτσόβολος

  Σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας GREEN που δραστηριοποιείται στην εμπορία και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας για τη διάθεση συμβολαίων από το δίκτυο της αλυσίδας προχώρησε ο Κωτσόβολος.

Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ετιρείας, Α. Αθανασόπουλος, η αλυσίδα πλέον εδώ και καιρό δίνει μεγάλη βαρύτητα στο ενεργειακό αποτύπωμα και στην οικονομία ενέργειας και σ' αυτό το πλαίσιο ήρθε και η συνεργασία με τη GREEN.

Ταδύο πακέτα σύνδεσης περιλαμβάνουν:

- Green Free: προβλέπει έκπτωση έως 25% σε σχέση με τον βασικό προμηθευτή, χωρίς πάγιο και χωρίς χρονικές δεσμεύσεις.

- Green promo: προβλέπει έκπτωση έως 25% σε σχέση με τον βασικό προμηθευτή, χωρίς πάγιο, διετή σύμβαση και έως 31/8/2017 δωροεπιταγή 60 ευρώ για αγορές από την «Κωτσόβολος».

Παράλληλα, οι πελάτες της επιχείρησης θα μπορούν να εξοφλούν τον λογαριασμό τους σε οποιοδήποτε κατάστημα Κωτσόβολος. Το ετήσιο όφελος μόνο από την αλλαγή παρόχου, πλησιάζει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως για την Κωτσόβολος, που είναι μια ενεργοβόρα επιχείρηση με δεκάδες καταστήματα και μεγάλες ανάγκες ρεύματος.

Η GREEN όπως προαναφέρθηκε ιδρύθηκε το 2009 έχοντας δυναμική πορεία έκτοτε με σημαντικές διακρίσεις, με ξεκάθαρους λογαριασμούς. Οι μέτοχοί της είναι νέοι άνθρωποι, που επένδυσαν ίδια κεφάλαια, με μηδενικό δανεισμό. Την τελευταία τριετία έχει τριπλασιάζει το πελατολόγιο και τη δυναμική της.

Οι τάσεις στην αγορά

Σταδιακή ανάκαμψη παρουσιάζει η αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών από το 2013, χωρίς, βεβαίως, να έχει φτάσει σε καμία περίπτωση τα επίπεδα των εποχών των «παχιών αγελάδων». Οι τάσεις ανά κατηγορίες διαμορφώνονται σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Κωτσόβολος» ως εξής:

-Λευκές συσκευές: σε θετική τροχιά διότι τώρα αντικαθίστανται οι συσκευές που είχαν αγοραστεί την περίοδο 2000-2004.

-Μικρές συσκευές: αυξημένες πωλήσεις κυρίως λόγω των αφυγραντήρων. Η οικονομική κρίση που έχει οδηγήσει στον περιορισμό της θέρμανσης στα σπίτια με συνέπεια την αύξηση της υγρασίας είχε ως αποτέλεσμα να πωλούνται ακόμη και έως 80.000 αφυγραντήρες ετησίως.

-Κλιματισμός: υπάρχει προοπτικής ανάπτυξης των πωλήσεων τα επόμενα χρόνια, καθώς τα νέα πρότυπα για το φρέον δεν επιτρέπουν ούτε καν την επισκευή των παλαιών. Επομένως, αναμένεται κύμα αντικαταστάσεων.

-Εικόνα - Ήχος: η αγορά τηλεόρασης είναι μειωμένη λόγω της απουσίας φέτος μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Η τάση πάντως είναι προς συσκευές περισσότερων ιντσών.

-Υπολογιστές: συνεχίζεται η πτώση της αγοράς.

-Κινητή τηλεφωνία: φέτος αναμένεται αύξηση λόγω της εισόδου νέων μοντέλων στην αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ