Και επίσημα δεν αποτελούν τεκμήριο οι "τακτοποιημένοι" χώροι προς το παρόν

Και επίσημα δεν αποτελούν τεκμήριο οι "τακτοποιημένοι" χώροι προς το παρόν
Δεν πρόλαβε να βγάλει το μικρόφωνο του Mega από το στήθος του ο Π. Οικονόμου και η ανακοίνωση του υπ. Οικονομικών για την απόσυρση των διατάξεων που υπολόγιζαν το ύψος του τεκμηρίου δαπάνης των υπόγειων χώρων, των παταριών και των σοφιτών, που τακτοποιήθηκαν, ανέβηκε στο site του υπουργείου.Βέβαια στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι αποσύρονται και οι διατάξεις για τον τζόγο.

Γράψαμε νωρίτερα

Ολόκληρη η ανακοίνωση

"Οι διατάξεις για τον τρόπο υπολογισμού και το ύψος του τεκμηρίου δαπάνης των υπόγειων χώρων, των παταριών και των σοφιτών, που τακτοποιήθηκαν με τις διατάξεις του ν.4014/2011, αποσύρονται από το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, προκειμένου να αποτελέσουν αντικείμενο του φορολογικού διαλόγου που διενεργείται στο Υπουργείο Οικονομικών και ύλη του υπό κατάρτιση Εθνικού Φορολογικού Συστήματος.

Ομοίως αποσύρονται οι διατάξεις που έχουν ενταχθεί στο ίδιο σχέδιο νόμου και αφορούν σε θέματα της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων, προκειμένου να προηγηθεί δημόσια διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους φορείς, πριν από τη συζήτηση των διατάξεων στη Βουλή.

Πρωταρχικό μέλημα στις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η χώρα είναι η σύγκλιση των απόψεων σε ενιαίο, απλό, σταθερό και δίκαιο φορολογικό σύστημα. Ως εκ τούτου, το Υπουργείο Οικονομικών καλεί τη Ν.Δ. να επανέλθει στον διάλογο για το Νέο Φορολογικό Σύστημα, ο οποίος πρόκειται να ολοκληρωθεί στις επόμενες ημέρες."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ