Ξαναβγαίνουμε Αθήνα και αυτήν την Τρίτη

Ξαναβγαίνουμε Αθήνα και αυτήν την Τρίτη
Η νέα πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων συνεχίζεται και σήμερα όπως κάθε Τρίτη, με τίτλο «Βγαίνουμε Αθήνα» και τη συμμετοχή πολλών επιχειρήσεων. Ο Δήμος με συμμάχους εστιατόρια, καφέ και μπαρ της πόλης, αρχίζει τη νέα του δράση με τίτλο «Βγαίνουμε Αθήνα», ξεκινώντας με την «Παρέα Κάθε Τρίτη στο Κέντρο της Αθήνας».

Εστιατόρια του κέντρου θα προσφέρουν προτεινόμενα μενού στην τιμή των 10€ και στα συμβεβλημένα στο πρόγραμμα καφέ και μπαρ, καφέ 2€ και ποτό 5€. Μέσα σε αυτήν την ειδικά σχεδιασμένη δράση του Δήμου Αθηναίων επιδιώκεται η τόνωση του κλάδου εστίασης, που αποτελεί παράλληλα έναν από τους βασικούς στόχους της διοργάνωσης.

Κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές, σε προσιτή τιμή γεγονός που ενισχύει τη σημασία του, στην εποχή που διανύουμε αλλά και να ζωντανέψουν το κέντρο της πόλη. Γιατί, εκτός των άλλων ασφαλής πόλη είναι η ζωντανή πόλη.

Τη δράση συμπληρώνουν συναυλίες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικά σημεία της Αθήνας κάθε Τρίτη, από 15 έως και 29 Μαΐου στις 19.30.


22-5-2012
Ώρα έναρξης: 19:30
Φιλαρμονική - Ψυρρή
Big Band - Μοναστηράκι

29-5-2012
Ώρα έναρξης: 19:30
Φιλαρμονική - Πλάκα

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες, ο Δήμος Αθηναίων από την πλευρά του υπόσχεται να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να επαναληφθεί η συγκεκριμένη δράση επιδιώκοντας όλοι οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης να είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι για καφέ, φαγητό και ποτό, απολαμβάνοντας έτσι τη φιλοξενία των κέντρων εστίασης της πόλης μας.

Κάθε Τρίτη 15, 22, 29 Μαΐου και 5 Ιουνίου 2012.

Διοργάνωση: Δήμος Αθηναίων
Με την Υποστήριξη: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων Α.Ε.., ΟΠΑΝΔΑ, ΔΑΕΜ
Χορηγός Επικοινωνίας: Αθήνα 9.84