Χωρίς λεωφορεία η Αθήνα τη Δευτέρα

Χωρίς λεωφορεία η Αθήνα τη Δευτέρα

Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα λεωφορεία τη Δευτέρα, καθώς το Συνδικάτο Εργαζόμενων και θυγατρικών εταιρειών ΟΑΣΑ προχωρά σε 24ωρη απεργία, με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

«Η κυβέρνηση της "ελπίδας" και των φρούδων υποσχέσεων, η κυβέρνηση που δεν δίστασε να υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού πουλώντας «φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες» προχωρά ξανά σε μια πρωτοφανή και ανηλεή επίθεση που ανατρέπει κατακτήσεις όλων των εργαζομένων εδώ και πολλές δεκαετίες, παρεμβαίνοντας ακόμα και στο δικαίωμα για απεργία» αναφέρεται σε ανακοίνωσή του

«Το πέρασμά της, θα μείνει ανεξίτηλο στο μυαλό και στις ζωές όλων μας. Οι συνεχείς προσπάθειές της να καταστρέψει ό,τι με κόπο και αγώνες έχουμε κατακτήσει, είναι εντυπωσιακά αξέχαστο. Και ο κλάδος μας δεν έχει μείνει παραπονεμένος. Απαξίωση των συγκοινωνιών, ταγμένες προσλήψεις προσωπικού όπως και αγορά τροχαίου υλικού που ποτέ δεν έγιναν, έλλειψη ανταλλακτικών στα λεωφορεία, προσπάθεια τρομοκρατίας των εργαζομένων και των συνδικαλιστών, είναι μερικά από τα "κατορθώματά τους".
Ξεχνούν, τη δύναμη των εργαζομένων, καλούμαστε να τους τη θυμίσουμε. Συλλογικά, ενώνουμε τις φωνές μας και εντατικοποιούμε τη δράση μας κατά όλων αυτών των βάρβαρων απαιτήσεων!!! που φέρνουν προς ψήφιση αποκαλώντας τα, μέτρα, νόμους, τροπολογίες κ.ά.Το συνδικαλιστικό κίνημα παραμένει δυνατό, όσο και αν προσπαθούν να το εξαφανίσουν» καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ